Obsah:

Ako skopírujem tabuľku v pracovnom stole MySQL?
Ako skopírujem tabuľku v pracovnom stole MySQL?

Video: Ako skopírujem tabuľku v pracovnom stole MySQL?

Video: Ako skopírujem tabuľku v pracovnom stole MySQL?
Video: Веб-разработка — информатика для бизнес-лидеров 2016 2024, Smieť
Anonim

V MySQL Workbench:

  1. Pripojte sa k a MySQL Server.
  2. Rozbaliť a Databáza .
  3. Kliknite pravým tlačidlom myši na a tabuľky .
  4. Vyberte Kopírovať Do schránky.
  5. Vyberte Vytvoriť výpis.

Ako mám skopírovať a prilepiť tabuľku v MySQL, ak to vezmem do úvahy?

Okrem vyššie uvedeného riešenia môžete použiť AS na vytvorenie jedného riadku. Prejdite do phpMyAdmin a vyberte svoj originál tabuľky potom vyberte kartu "Operácie" v " Kopírovať tabuľku do (databáza. tabuľky )". Vyberte databázu, do ktorej chcete kopírovať a pridajte názov svojho nového tabuľky.

ako zálohujem tabuľku v MySQL? MySQL Workbench vám umožňuje robiť a zálohovanie jednej databázy tabuľky pomocou vizuálneho editora. Ak to chcete urobiť, prejdite do správy servera, otvorte databázu a vyberte Data Dump. Kliknite na svoju databázu a vyberte a tabuľky zo zoznamu, ktorý chcete zálohovať.

Niekto sa môže tiež opýtať, ako kopírujete tabuľku?

Kliknite na tabuľky pohybom rukoväte vyberte tabuľky . Vykonajte jeden z nasledujúcich krokov: Komu kopírovať a tabuľky , stlačte CTRL+C. Na rezanie tabuľky , stlačte CTRL+X.

Ako skopírujete tabuľku v SQL?

Použitím SQL Server Management Studio V Prieskumníkovi objektov kliknite pravým tlačidlom myši Tabuľky a kliknite na Nový Tabuľka . V Prieskumníkovi objektov kliknite pravým tlačidlom myši na tabuľky chceš kopírovať a kliknite na položku Návrh. Vyberte stĺpce v existujúcich tabuľky a v ponuke Upraviť kliknite na Kopírovať . Prepnúť späť na nové tabuľky a vyberte prvý riadok.

Odporúča: