Ako upravím uloženú procedúru v pracovnom stole MySQL?
Ako upravím uloženú procedúru v pracovnom stole MySQL?
Anonim

Komu upraviť uloženú procedúru alebo uložená funkcia , kliknite naň pravým tlačidlom myši v prehliadači databázy a vyberte možnosť Postup úpravy alebo Funkcia Upraviť možnosť. Tým sa otvorí nový skript editor kartu s vybratým postup / funkciu zobrazené.

Tiež je potrebné vedieť, ako môžem upraviť uloženú procedúru?

Pomocou SQL Server Management Studio Expand Databases rozbaľte databázu, v ktorej sa nachádza postup patrí a potom rozbaľte položku Programovateľnosť. Rozbaliť Uložené procedúry , kliknite pravým tlačidlom myši na postup do upraviť a potom kliknite Upraviť . Upraviť text z uložená procedúra . Ak chcete otestovať syntax, v ponuke Dopyt kliknite na položku Analýza.

Podobne, ako spustím uloženú procedúru v pracovnom stole MySQL? MySQL VYTVORIŤ POSTUP vyhlásenie Najprv spustite MySQL Workbench . štvrtá, vykonať vyhlásenia. Všimnite si, že môžete vybrať všetky príkazy na karte SQL (alebo nič) a kliknúť na Vykonať tlačidlo. Ak je všetko v poriadku, MySQL vytvorí uložená procedúra a uložte ho na server.

Následne je otázkou, ako premenujem uloženú procedúru v MySQL?

Komu premenovať uloženú procedúru Určte závislosti uložená procedúra . Rozbaliť Uložené procedúry , kliknite pravým tlačidlom myši na postup do premenovať a potom kliknite Premenovať . Upravte postup názov.

Ako otvorím uloženú procedúru v MySQL?

Zobrazuje sa uložené procedúry použitím MySQL Workbench Vstúpte do databázy, ktorú chcete zobraziť uložené procedúry . Krok 2. Otvorené a Uložené procedúry Ponuka. Uvidíte zoznam uložené procedúry ktoré patria do aktuálnej databázy.

Odporúča: