Ako upravím uloženú procedúru v MySQL?
Ako upravím uloženú procedúru v MySQL?

Video: Ako upravím uloženú procedúru v MySQL?

Video: Ako upravím uloženú procedúru v MySQL?
Video: CS50 2015 - Week 8, continued 2024, Smieť
Anonim

Komu upraviť uloženú procedúru alebo uložené kliknite na ňu v prehliadači databázy pravým tlačidlom myši a vyberte Postup úpravy alebo Upraviť Možnosť funkcie. Tým sa otvorí nový skript editor kartu s vybratým postup /zobrazená funkcia.

Ako môžem týmto spôsobom upraviť uloženú procedúru?

Komu upraviť a postup v Management Studio Expand Databases rozbaľte databázu, v ktorej je postup patrí a potom rozbaľte položku Programovateľnosť. Rozbaliť Uložené procedúry , kliknite pravým tlačidlom myši na postup do upraviť a potom kliknite Upraviť . Upraviť text z uložená procedúra.

Podobne, ako premenujem uloženú procedúru v MySQL? Komu premenovať uloženú procedúru Určte závislosti uložená procedúra . Rozbaliť Uložené procedúry , kliknite pravým tlačidlom myši na postup do premenovať a potom kliknite Premenovať . Upravte postup názov.

V súvislosti s tým, ako upravím uloženú procedúru v pracovnom stole MySQL?

Striedanie a uložená procedúra použitím MySQL Workbench Takže musíte pridať parameter a zmeniť kód v uložená procedúra . Po druhé, kliknite pravým tlačidlom myši na uložená procedúra ktoré chcete zmeniť a vybrať Zmeniť uloženú procedúru … MySQL Workbench otvorí novú kartu, ktorá obsahuje definíciu uložená procedúra.

Ako vykonám uloženú procedúru v MySQL?

MySQL VYTVORIŤ POSTUP vyhlásenie Najprv spustite MySQL Pracovný stôl. štvrtá, vykonať vyhlásenia. Všimnite si, že môžete vybrať všetky príkazy na karte SQL (alebo nič) a kliknúť na Vykonať tlačidlo. Ak je všetko v poriadku, MySQL vytvorí uložená procedúra a uložte ho na server.

Odporúča: