Ako aktualizujete uloženú procedúru na serveri SQL Server?
Ako aktualizujete uloženú procedúru na serveri SQL Server?

Video: Ako aktualizujete uloženú procedúru na serveri SQL Server?

Video: Ako aktualizujete uloženú procedúru na serveri SQL Server?
Video: Active Directory Foundations: Understanding this object database 2024, Apríl
Anonim

Použitím SQL Server Manažérske štúdio

Rozbaľte Databázy, rozbaľte databázu, v ktorej je postup patrí a potom rozbaľte položku Programovateľnosť. Rozbaliť Uložené procedúry , kliknite pravým tlačidlom myši na postup do upraviť a potom kliknite Upraviť . Upraviť text z uložená procedúra . Ak chcete otestovať syntax, na Dopyt kliknite na položku Parse.

Následne sa možno tiež opýtať, ako uložím procedúru na SQL Server?

Môžete zmeniť SQL potom kód uložiť a uložená procedúra aktualizovať uložená procedúra v databáze. Komu uložiť a uložená procedúra do databázy, kliknite pravým tlačidlom myši na editor a vyberte Uložiť do databázy z ponuky alebo stlačte Ctrl+S. Ďalej môžete tento príkaz vložiť do Query Designer a upraviť ho ako predtým.

Následne je otázkou, kde sú uložené procedúry? A uložená procedúra (sp) je skupina SQL požiadaviek uložených do databázy. V SSMS ich nájdete hneď pri stoloch. V skutočnosti je to z hľadiska softvérovej architektúry lepšie uložené jazyk T-SQL do databázy, pretože ak sa zmení jedna vrstva, nebude potrebné upravovať ďalšiu.

Okrem toho, ako premenujem uloženú procedúru na serveri SQL Server?

Komu premenovať a uložená procedúra Rozbaľte Databázy, rozbaľte databázu, v ktorej sa nachádza postup patrí a potom rozbaľte položku Programovateľnosť. Určte závislosti uložená procedúra . Rozbaliť Uložené procedúry , kliknite pravým tlačidlom myši na postup do premenovať a potom kliknite Premenovať . Upravte postup názov.

Ako vytvorím uloženú procedúru?

Kliknite na svoju databázu a rozbaľte položku „Programovateľnosť“a kliknite pravým tlačidlom myši na „ Uložené procedúry ” alebo stlačte CTRL + N, aby ste získali nové okno dotazu. V oblasti dotazu medzi BEGIN a END zadajte svoj príkaz SELECT, aby ste vybrali záznamy z tabuľky.

Odporúča: