Kde sa CHiQ vyrába?
Kde sa CHiQ vyrába?

Video: Kde sa CHiQ vyrába?

Video: Kde sa CHiQ vyrába?
Video: 📺 Nejdostupnější 4K QLED televize? Hisense E7H Series 65" První Pohled! | WRTECH [4K] 2024, Smieť
Anonim

Populárne produkty - CHiQ televízory

CHiQ je vytvorením Sichuan Changhong Electric Co Ltd – jedného z popredných čínskych výrobcov spotrebnej elektroniky od roku 1958

Okrem toho, sú televízory Chiq dobré?

Tento 40-palcový displej s vysokým rozlíšením je skvelý na každodenné sledovanie TV od ChiQ obsahuje zvuk Dolby Digital Plus pre ten najlepší zážitok, či už sledujete akčný film alebo muzikál. Vďaka vstavanej aplikácii Netflix a YouTube je sledovanie vášho obľúbeného obsahu rýchle a jednoduché.

Okrem toho, aká značka je Chiq? Nová značka spotrebnej elektroniky CHiQ bola práve uvedená na trh v Austrálii. V Austrálii bola uvedená na trh nová značka spotrebnej elektroniky. Je to CHiQ – odnož silných ChangHong spoločnosť – ktorá bude ponúkať inteligentné 4K televízory a kvalitnú bielu techniku.

Tiež som sa spýtal, ako stiahnem aplikácie do svojho Chiq TV?

Android TV cez váš CHIQ UHD65D6500ISX2 Na paneli vyhľadávania pomocou klávesnice na diaľkovom ovládači alebo na CHIQ UHD65D6500ISX2 TV na obrazovke zadajte názov aplikácie, ktorú chcete Stiahnuť ▼ . Vyberte a spustite Stiahnuť ▼.

Ako môžem pridať aplikácie do svojho televízora Vizio Smart TV bez aplikácie App Store?

Kliknite na tlačidlo „V“. TV Vizio diaľkové ovládanie, aby ste sa dostali k aplikácie domáce menu. Kliknite na jednu z možností v hornej časti obrazovky, ktorá vás presmeruje na Obchod s aplikaciami možnosti (Vybrané, Najnovšie, Všetky Aplikácie alebo Kategórie). Ďalej zvýraznite aplikácie (s) chcete pridať to jest nie už na vašom zozname.

Odporúča: