Ktoré služby AWS sú bezplatné?
Ktoré služby AWS sú bezplatné?

Video: Ktoré služby AWS sú bezplatné?

Video: Ktoré služby AWS sú bezplatné?
Video: AWS Security Control Domain Videos - Network Management 2024, Smieť
Anonim

Amazon Jednoduchá služba pracovného toku, Amazon DynamoDB, Amazon SimpleDB, Amazon Jednoduchá oznamovacia služba a Amazon Jednoduchá služba fronty zadarmo úrovne sú dostupné pre existujúce aj nové AWS zákazníkov na dobu neurčitú.

Podobne sa pýta, môžem používať AWS zadarmo?

AWS zadarmo Úroveň pomôcť novým AWS zákazníci začínajú v cloude, AWS poskytuje a zadarmo úroveň použitia. The zadarmo Stupeň môcť byť použité pre čokoľvek, čo chcete spustiť v cloude: spúšťajte nové aplikácie, testujte existujúce aplikácie v cloude alebo jednoducho získajte praktické skúsenosti s AWS.

Možno sa tiež opýtať, čo je AWS vždy zadarmo? Služby s an Vždy zadarmo umožňuje zákazníkom používať produkt na zadarmo do stanovených limitov, pokiaľ sú an AWS zákazníka. Služby s krátkodobou skúšobnou verziou sú zadarmo používať na určité časové obdobie alebo až do jednorazového obmedzenia v závislosti od vybranej služby.

Je teda AWS navždy zadarmo?

Vždy zadarmo : Títo zadarmo Ponuky úrovne automaticky nevypršia na konci vašich 12 mesiacov AWS zadarmo Viacúrovňový termín, ale sú dostupné pre existujúce aj nové AWS zákazníkov na dobu neurčitú.

Nabíja sa AWS automaticky?

V skutočnosti existujú jednoduché AWS je tak zarábať peniaze tým, že to ľuďom nepripomína po jednom roku bezplatnej úrovne. Oni automaticky nabíjať ty a nikdy nevysvetlíš.

Odporúča: