Čo je terminálová aplikácia pre Android?
Čo je terminálová aplikácia pre Android?

Video: Čo je terminálová aplikácia pre Android?

Video: Čo je terminálová aplikácia pre Android?
Video: команды chkdsk виндовс 10 2024, Apríl
Anonim

Terminál Android Emulátor je aplikácie ktorý vám umožní emulovať operačný systém Linux na vašom počítači Android zariadení, čo znamená, že budete môcť používať príkazové riadky Linuxu. Je dôležité si všimnúť, že toto aplikácie nenapodobňuje videohry.

Čo je emulátor terminálu pre Android?

A emulátor terminálu je program, ktorý robí váš Android telefón sa správa ako staromódny počítač terminál . Je to užitočné pre prístup k shellu príkazového riadka Linuxu, ktorý je zabudovaný do každého Android telefón. To vám umožní spúšťať rôzne nástroje príkazového riadka systému Linux.

Aký je okrem vyššie uvedeného najlepší emulátor terminálu pre Android? 10 najlepších emulátorov terminálu Android

  1. Shell Commander. Shell Commander, jednoducho použiteľný shell vytvorený pomocou Eclipse, Inkscape a GIMP, je all-in-one emulátor terminálu, ktorý by ste radi používali.
  2. 3 – BusyBox.
  3. 4 – Lepší emulátor terminálu Pro.
  4. 5 – Správca skriptov.
  5. 6 – Termux.
  6. 7 – Nasadenie Linuxu.
  7. 8 – Kompletný inštalátor systému Linux.
  8. 9 – Materiálový terminál.

Existuje teda terminál v systéme Android?

Linux terminál príde na Android pomocou jednoduchej a ľahko použiteľnej aplikácie s názvom Termux. Tu je návod, ako nainštalovať a používať Termux, aby ste dostali svoje Android ochutnávka Linuxu. S telefónom Ubuntu je to také jednoduché ako inštalácia oficiálneho Terminál aplikáciu a používanie natívneho Bash.

Majú telefóny s Androidom príkazový riadok?

príkazový riadok je len pre windows. Android je založený na linuxovom jadre. vy môže dostať linuxový terminál na spustenie príkazy . twrp poskytuje terminál, kde príkazy môžu byť napísané.

Odporúča: