Obsah:

Čo je systém osTicket?
Čo je systém osTicket?

Video: Čo je systém osTicket?

Video: Čo je systém osTicket?
Video: BAKAT LUAR BIASA YANG DIANGGAP SAMPAH‼️ LIAT ENDINGNYA 2024, Smieť
Anonim

osTicket je široko používaný a dôveryhodný lístok podpory s otvoreným zdrojom systém . Bezproblémovo smeruje dopyty vytvorené prostredníctvom e-mailu, webových formulárov a telefonických hovorov do jednoduchej, ľahko použiteľnej, viacužívateľskej webovej platformy zákazníckej podpory.

Následne si možno položiť otázku, kto používa osTicket?

Údajne 9 spoločností použite osTicket v ich technologických zásobníkoch vrátane SUPINFO, NetApp a Portea. 7 vývojárov na StackShare uviedlo, že áno použite osTicket.

Podobne, ako môžem aktualizovať svoj osTicket? Ak chcete spustiť upgrade skript, jednoducho sa prihláste do svojho administračného panela osTicket pomocna lavica. Aktualizátor je teraz primárnou súčasťou osTicket , takže upgrady sa spúšťajú automaticky vždy, keď nahráte novú verziu, ktorá si vyžaduje migráciu databázy.

Okrem toho, ako nastavím osTicket?

Postup

  1. Krok 1: Po stiahnutí XAMPP nájdite súbor a nainštalujte ho.
  2. Krok 2: Extrahujte inštalačné súbory OST a skopírujte ich do priečinka htdocs.
  3. Krok 3: Spustite ovládací panel XAMPP a spustite Apache a MySQL.
  4. Krok 4: Vytvorte databázu a používateľa databázy.
  5. Krok 5: Otvorte prehliadač a spustite sprievodcu nastavením osTicket.

Čo je to ticketingový systém v zákazníckom servise?

A systém predaja lístkov je manažérsky nástroj, ktorý spracováva a katalogizuje zákaznícky servis žiadosti. Vstupenky , známe aj ako prípady alebo problémy, musia byť správne uložené spolu s relevantnými informáciami o používateľovi. The systém predaja lístkov by mal byť užívateľsky prívetivý zákaznícky servis zástupcovia, manažéri a správcovia.

Odporúča: