Obsah:

Ako nájdem chyby IDoc a ako ich znova spracujete?
Ako nájdem chyby IDoc a ako ich znova spracujete?

Video: Ako nájdem chyby IDoc a ako ich znova spracujete?

Video: Ako nájdem chyby IDoc a ako ich znova spracujete?
Video: SAP IDoc Error Video 2024, Apríl
Anonim

Po skontrolovaní chyby v transakcii BD87 a hlavnej príčiny by malo byť možné znova spracovať IDoc podľa nasledujúcich krokov:

  1. Prejdite na WE19, vyberte IDoc a vykonať.
  2. Zobrazia sa podrobnosti o IDoc .
  3. Zmeňte údaje v segmente podľa svojich požiadaviek.
  4. Kliknite na štandardný vstup proces .

Otázkou tiež je, ako opätovne spracujem IDOC?

Ak chceš prepracovať IDOC so správnym miestom uloženia použite kód transakcie WE19 a zadajte existujúci IDOC číslo a stlačte enter. Budete konfrontovaní s testovacím nástrojom pre IDOC obrazovka spracovania zadajte správnu hodnotu miesta uloženia do príslušného poľa a kliknite na štandardnú ikonu vstupu.

Okrem vyššie uvedeného, môžeme znova spracovať úspešný IDOC? Ak máte a iDoc v stave 53 ( úspešne spracované), štandardné iDoc programy na spracovanie ako BD87 neumožňujú prepracovanie . vy môcť na spracovanie použiť technické nástroje ako WE19 iDocs v stave 53 ale to bude vytvoriť nový iDoc a vzťah k dokumentu aplikácie sa môže stratiť.

Tiež, ako spustíte IDOC na we19?

Pri spracovaní/ladení postupujte podľa nasledujúcich krokov IDOC použitím WE19 Krok 1: Prejdite na WE19 , Ak máte IDOC nie vyberte 'Existujúce Idoc ' prepínač a poskytnúť IDOC číslo, vykonať. Ak nemáte IDOC číslo, vyberte prepínač 'Basic Type' a zadajte 'Basic type' ako MATMAS04, vykonajte.

Ako opätovne spracujem odchádzajúce IDOC v systéme SAP?

Spustite program RC1_IDOC_SET_STATUS zadaním idoc číslo, aktuálny stav idoc a nový stav 30 a odstráňte príznak skúšobnej prevádzky na obrazovke výberu. 2. Spustite program RSEOUT00 zadaním idoc číslo ako vstup. Potom odchádzajúci idoc bude prepracované bez generovania nového idoc.

Odporúča: