Je prostredie Visual Studio zadarmo?
Je prostredie Visual Studio zadarmo?

Video: Je prostredie Visual Studio zadarmo?

Video: Je prostredie Visual Studio zadarmo?
Video: 🦋 Настройка VS Code для разработчика 2023 | Visual Studio Code для [Javascript / React / PHP] 2024, Smieť
Anonim

The Visual Studio Shell je k dispozícii ako a zadarmo Stiahnuť ▼. Po prepustení Vizuálne štúdio V roku 2008 spoločnosť Microsoft vytvorila Vizuálne štúdio Galéria.

Okrem toho je Visual Studio 2019 zadarmo?

Visual Studio 2019 . Integrované komplexné riešenie pre vývojárov, ktorí hľadajú vysokú produktivitu a bezproblémovú koordináciu medzi tímami akejkoľvek veľkosti. A zadarmo , plne funkčné a rozšíriteľné riešenie pre jednotlivých vývojárov na vytváranie aplikácií pre Android, iOS, Windows a web.

Následne je otázkou, čo je Microsoft Visual Studio 2015 Shell? The Visual Studio Shell umožňuje Vizuálne štúdio Partneri na vytváranie nástrojov a aplikácií na vrchole Vizuálne štúdio IDE. The Visual Studio Shell je k dispozícii pre Visual Studio 2015 , Vizuálne štúdio 2013, Vizuálne štúdio 2012 a Vizuálne štúdio 2010.

Po druhé, čo je Visual Studio Shell?

Visual Studio Shell umožňuje vývojárom rýchlo vytvárať a distribuovať svoje vlastné vlastné nástroje stavaním na efektívnom Vizuálne štúdio IDE. A Vizuálne štúdio izolovaný škrupina -založená aplikácia má úplný prístup Vizuálne štúdio služby a podporuje prispôsobenie a branding.

Koľko stojí Visual Studio?

5 999 USD/2 569 USD **Získajte Surface a Vizuálne štúdio Profesionálny predplatné za jeden nízky mesiac cena . Všetky ceny AMERICKÝ DOLÁR. *Práva na trvalé používanie umožňujú používateľom pokračovať v používaní určitých softvérových produktov získaných prostredníctvom aktívneho predplatné po predplatné vypršal.

Odporúča: