Čo je CefGlue?
Čo je CefGlue?

Video: Čo je CefGlue?

Video: Čo je CefGlue?
Video: Indila - Dernière Danse (Clip Officiel) 2024, Smieť
Anonim

CefGlue je. NET/Mono väzba pre The Chromium Embedded Framework (CEF) od Marshalla A.

V tejto súvislosti, čo je cef3?

Cef-3 ® (Cefixim) je širokospektrálne cefalosporínové antibiotikum tretej generácie na perorálne podávanie. Je to baktericídne antibiotikum a je stabilné voči hydrolýze mnohými beta-laktamázami. Cef-3 ® zabíja baktérie tým, že zasahuje do syntézy bakteriálnej bunkovej steny.

Tiež viete, čo je CEF na Mac? Chromium Embedded Framework ( CEF ) je softvérový rámec s otvoreným zdrojovým kódom na vloženie webového prehliadača Chromium do inej aplikácie. CEF beží na Linuxe, macOS a Windows.

Čo je v tomto ohľade CefSharp mimo obrazovky?

CefSharp je najjednoduchší spôsob, ako vložiť plnohodnotný webový prehliadač vyhovujúci štandardom do vašej aplikácie C# alebo VB. NET. CefSharp má ovládacie prvky prehliadača pre aplikácie WinForms a WPF a bezhlavý ( mimo obrazovky ) verzia aj pre projekty automatizácie. K obsahu stránky môžete pristupovať a manipulovať s ním pomocou. NET na JavaScript most.

Používa para chróm?

Využíva Steam neistý, neaktuálny Chromium prehliadač. Valve integroval vlastnú verziu Chromium webový prehliadač vo svojom Para klient, ktorý zobrazuje webový obsah Para používateľov. The Para klient na Windows a OS X používa prispôsobená verzia CEF na vykreslenie webového obsahu.