Môžete spustiť programy pre Mac na Linuxe?
Môžete spustiť programy pre Mac na Linuxe?

Video: Môžete spustiť programy pre Mac na Linuxe?

Video: Môžete spustiť programy pre Mac na Linuxe?
Video: Lazarus IDE Обзор преимуществ / Особенности / Установка, Удаление / FpcUpDeluxe / 2022 / Free Pascal 2024, Smieť
Anonim

Najspoľahlivejší spôsob spustiť Mac aplikácie zapnuté Linux je cez virtuálny stroj. S bezplatným hypervízorom s otvoreným zdrojom aplikácie ako VirtualBox, môžeš bežať macOS na virtuálnom zariadení na vašom počítači Linux stroj. Správne nainštalované virtualizované prostredie macOS pobeží všetky aplikácie pre macOS bez problémov.

Môžem tiež spustiť softvér Mac v systéme Linux?

2 odpovede. Víno môže bežať Windows, ale neexistuje žiadny robustný ekvivalent, ktorý by to umožňoval Mac aplikácie do behať na Linux . Mac -zap- Linux . Miláčik.

Tiež viete, môžem nainštalovať Xcode na Linux? A nie, neexistuje žiadny spôsob spustiť Xcode v systéme Linux . Nemôžeš spustiť Xcode na a Linux stroj.

Podobne sa môžete opýtať, ako spustím program Windows v systéme Linux?

Najprv si stiahnite Wine zo svojho Linux distribúcie softvér úložiská. Po nainštalovaní si môžete stiahnuť súbory.exe pre Windows aplikácie a dvakrát na ne kliknite behať ich s vínom. Môžete tiež vyskúšať PlayOnLinux, fantastické rozhranie cez Wine, ktoré vám pomôže Inštalácia populárny programy Windows a hry.

Používa Mac jadro Linuxu?

3 odpovede. Mac OS je založený na kódovej báze BSD, zatiaľ čo Linux je nezávislý vývoj systému podobného unixu. To znamená, že tieto systémy sú podobné, ale nie sú binárne kompatibilné. ďalej Mac OS má veľa aplikácií, ktoré nie sú open source a sú postavené na knižniciach, ktoré nie sú open source.

Odporúča: