Môžem spustiť MS Office na Linuxe?
Môžem spustiť MS Office na Linuxe?

Video: Môžem spustiť MS Office na Linuxe?

Video: Môžem spustiť MS Office na Linuxe?
Video: Get Microsoft Office for free 2024, Apríl
Anonim

Linux používateľov môcť používať LibreOffice, GoogleDocs a dokonca aj Microsoft Kancelária Web Apps, ale niektorí ľudia stále potrebujú – alebo len chcú – verziu Microsoftu pre počítače Kancelária . Našťastie existujú spôsoby, ako behať Microsoft Office v systéme Linux . Microsoft to zjavne nepodporuje, ale stále to funguje celkom dobre.

Môžem teda spustiť MS Office na Ubuntu?

Inštalácia Microsoftu Office na Ubuntu WithPlayOnLinux PlayOnLinux je teda pripravený. Máte správnu verziu balíka Microsoft Office . Toto je platený nástroj s bezplatnou skúšobnou verziou môže bežať neskoršie verzie balíka Microsoft Office . V čase písania Kancelária 2016 nie je plne podporovaný PlayOnLinux/Wine, ale beží v CrossOver.

Okrem toho, aký softvér beží na Linuxe? VirtualBox spoločnosti Oracle beží na Linuxe , a môžete použiť aj a Linux -špecifický virtuálny strojový nástroj ako GNOMEBoxes. Aplikácia Boxy používa základná podpora KVM virtualmachine v Linux jadro. Tak či onak, toto softvér vám dovolí behať Windows a iné operačné systémy na a Linux pracovnej plochy.

Ľudia sa tiež pýtajú, vydá Microsoft niekedy Office pre Linux?

Krátka odpoveď: Nie, Microsoft nikdy nevydá Office súprava pre Linux . Dlhá odpoveď: Verím Linux distribúcie sú v šialenstve, neexistuje žiadny smer, nie je tu žiadna trhová sila, ktorá by mohla zasiahnuť.

Existuje alternatíva k MS Office?

Ak hľadáte a zadarmo a jednoducho alternatíva spoločnosti Microsoft Kancelária , potom je FreeOffice a apartmán pre vás. The spoločnosť SoftMaker sa vyvíja kancelária softvér od roku 1987 a jeho kancelária apartmán je ich vlajkový produkt. The samotný balík je plne kompatibilný so všetkými formátmi Microsoft Word, Excel a PowerPoint.

Odporúča: