Čo je režim disku vo VMware?
Čo je režim disku vo VMware?

Video: Čo je režim disku vo VMware?

Video: Čo je režim disku vo VMware?
Video: ВОДА приближается! Рыбалка в диком месте. Забыл спички!! 2024, Smieť
Anonim

Závislá je VMware predvolená režim disku čo znamená, že keď urobíte snímku virtuálneho počítača, všetko disky sú zahrnuté v snímke. Keď sa vrátite späť na predchádzajúcu snímku, všetky údaje sa vrátia späť do bodu vytvorenia snímky.

Ak vezmeme do úvahy toto, čo je nezávislý disk VMware?

nezávislý disk : Virtuálna disk ktoré nie je možné zachytiť pomocou snímky. An nezávislý disk môžu byť nakonfigurované ako trvalé alebo dočasné. Poznámka: NetBackup pre VMware nemožno zálohovať údaje na nezávislý disk . Zálohovanie je úspešné, ale záložný obraz neobsahuje žiadne údaje pre nezávislý disk.

Podobne, čo je nezávislý disk? Nezávislé disky . Nezávislé disky pridajte svojmu virtuálnemu úroveň kontroly a zložitosti disky . Nakonfigurujete virtuálne disky v nezávislý režim pre určité špeciálne konfigurácie. Môžete napríklad chcieť spustiť virtuálny počítač, ktorý používa virtuálne disk uložené na DVD alebo CD-ROM.

Tiež viete, čo je trvalý režim vo VMware?

Disky v perzistentný režim sú najjednoduchšie na použitie. Disky v perzistentný režim správať sa ako bežné diskové jednotky vo vašom fyzickom počítači. Všetky dáta zapísané na disk perzistentný režim sú natrvalo zapísané na disk. Správanie je rovnaké pre všetky typy diskov.

Môžu 2 VMS zdieľať virtuálny disk?

A zdieľaný disk je súbor VMDK, ktorý obsahuje dva alebo viac virtuálne stroje môžu čítať a písať súčasne. Virtuálne disky , ktorý musí byť dostupný súčasne vo viacerých VMWare virtuálne stroje , použite technológiu Multi-writer (dostupnú vo VMware ESXI 5.5 a vyššej).

Odporúča: