Môžu byť tvarovky SharkBite použité na PEX?
Môžu byť tvarovky SharkBite použité na PEX?

Video: Môžu byť tvarovky SharkBite použité na PEX?

Video: Môžu byť tvarovky SharkBite použité na PEX?
Video: Beginners Guide To SHARKBITE Fittings (Watch till end BEFORE Buying!) | GOT2LEARN 2024, Smieť
Anonim

SharkBite Univerzálne mosadzné push-to-connect armatúry sú kompatibilné s PEX , Medené, CPVC, PE-RT a HDPE rúry. Kovania SharkBite prísť s a PEX výstuha predpätá do tvarovky pre PEX , PE-RT a HDPE. The PEX stužovač robí nie je potrebné odstraňovať pre aplikácie medi alebo CPVC.

Jednoducho, je SharkBite to isté ako PEX?

SharkBite je populárna značka pre nasadzovacie alebo napichovacie vodovodné armatúry. S trochou úsilia potrubie zatlačí do SharkBite a je držaný na mieste drobnými zúbkami. Medzi meďou a PEX , SharkBite je jediný konektor, ktorý funguje buď s medenou rúrkou, resp PEX rúra.

Okrem toho, môžu byť tvarovky PEX použité pod zemou? - Odpoveď je ÁNO - Je môcť byť používané pod zemou . Mal by byť pochovaný pod hranicou mrazu a najlepšie, ak je uložený v piesku alebo kamennom prachu. Výhody používania PEX Hadičky sú: Je veľmi flexibilné.

Následne je otázkou, či armatúry SharkBite vydržia?

Kovania SharkBite ako posledné dlhý čas. V skutočnosti, SharkBite zaručuje armatúry 25 rokov pri používaní s SharkBite hadičky.

Prečo je PEX zakázaný v Kalifornii?

PEX zakázaný Od Kalifornia Kód '01. Uponor Wirsbo povedal svoje PEX potrubie bolo zavedené v Kalifornia v roku 1990 a že produkt pomáha riešiť problémy v oblastiach s agresívnymi pôdnymi podmienkami, ktoré medené rúry nedokážu vyriešiť.

Odporúča: