Čo je AppDomain v C#?
Čo je AppDomain v C#?

Video: Čo je AppDomain v C#?

Video: Čo je AppDomain v C#?
Video: Ирония судьбы, или С легким паром, 1 серия (комедия, реж. Эльдар Рязанов, 1976 г.) 2024, Smieť
Anonim

Asp. Net predstavuje koncept an Aplikačná doména ktorý je krátko známy ako AppDomain . Možno ho považovať za ľahký proces, ktorý je zároveň nádobou aj hranicou. NET pred ovplyvnením iných aplikácií. An AppDomain môžu byť zničené bez ovplyvnenia toho druhého Domény aplikácií v procese.

Len tak, čo je MarshalByRefObject v C #?

MarshalByRefObject je základná trieda pre objekty, ktoré sú usporiadané odkazom cez hranice domény AppDomain. Ak sa pokúsite preniesť objekt, ktorý pochádza z tejto triedy, do inej domény (napr. ako parameter vo volaní metódy na vzdialený počítač), odošle sa referencia na objekt.

čo je aktuálna doména AppDomain? The Aktuálna doména majetok sa používa na získanie AppDomain objekt, ktorý predstavuje prúd doména aplikácie . Vlastnosť FriendlyName poskytuje názov aktuálneho doména aplikácie , ktorý sa potom zobrazí na príkazovom riadku.

Ak vezmeme do úvahy toto, ako sa vytvorí doména AppDomain?

AppDomains sú vytvorené podľa. Čistý čas behu pri spravovanej aplikácii je inicializované. Keď spustíte ABC. EXE, to dostane aplikačnú doménu.

Čo je AppDomain v IIS?

An AppDomain je. NET termín. (V IIS7, AppDomains hrať väčšiu úlohu vo vnútri IIS , ale z väčšej časti je to výraz ASP. NET) An AppDomain obsahuje stav relácie InProc (predvolený režim stavu relácie). Takže ak AppDomain je zabitý/recyklovaný, všetky informácie o stave vašej relácie sa stratia.