Obsah:

Čo je segment v IDoc?
Čo je segment v IDoc?

Video: Čo je segment v IDoc?

Video: Čo je segment v IDoc?
Video: 🤔 CRDI лучше всяких TDI и CDI ? Ищем недостатки в корейском турбодизеле 2.2 CRDI (D4HB). 2024, Smieť
Anonim

Segmenty . A segment definuje formát a štruktúru dátového záznamu. Segmenty sú opakovane použiteľné komponenty, čo znamená, že ich možno použiť vo viacerých IDoc typu. A segment pozostáva z rôznych polí, ktoré predstavujú údaje v dátovom zázname. Dátové prvky môžu byť dvoch typov: pozičné alebo založené na kvalifikátoroch.

Ak vezmeme do úvahy toto, čo je segment IDOC v systéme SAP?

Segmenty tvoria základné stavebné kamene an IDoc typu a slúžia na ukladanie skutočných údajov. A segment typ je názov a segment a je nezávislý od SAP uvoľniť. A segment môže byť súčasťou oboch an IDoc (závisí od údajov) a an IDoc typu (údajovo nezávislé).

Niekto sa môže tiež opýtať, ako zobrazím segment IDOC v systéme SAP? Zobraziť IDOC Typ správy Segment Polia Zadajte IDoc zadajte názov do textového poľa "Názov objektu". V sekcii "Objekt vývoja" na obrazovke vyberte "Základný typ" alebo "Rozšírenie". Stlačte F7 Displej klávesová skratka pre zobrazenie zákl Idoc typu.

ako vytvorím segment v IDOC?

Vytvorte segment takto:

  1. Zadajte kód transakcie WE31.
  2. V zozname Typ segmentu zadajte typ segmentu a potom kliknite na ikonu Vytvoriť.
  3. Do poľa Krátky popis zadajte popis segmentu.
  4. Kliknite na ikonu Uložiť.
  5. Do poľa Balík zadajte názov balíka a potom kliknite na ikonu Uložiť.

Aký je typ správy v IDOC?

A typ správy charakterizuje dáta odosielané naprieč systémami a týka sa štruktúry dát nazývanej an typ IDOC (Pozri nižšie). Napríklad MATMAS je a typ správy pre Material Master a INVOIC je a typ správy za faktúru (fakturačný doklad). Každý IDOC obsahuje jeden a len jeden predmet podnikania.

Odporúča: