Čo je FLoad a MLoad v Teradata?
Čo je FLoad a MLoad v Teradata?

Video: Čo je FLoad a MLoad v Teradata?

Video: Čo je FLoad a MLoad v Teradata?
Video: Découvrez Mynotary avec Sacha, CEO 2024, Smieť
Anonim

Záplava je rýchlejší - Cieľová tabuľka musí byť prázdna (takže nie je potrebné pokračovať od neúspešného bodu) - Ak zlyhá - Zrušte a znova vytvorte tabuľku - Nemôžete mať NUSI na stole, pretože vyžaduje, aby boli riadky na rozdielových zosilňovačoch. MLOAD - Načítať tabuľku, ktorá je už načítaná. Potom pomalšie - Ak zlyhá - môžeme reštartovať od posledného kontrolného bodu.

Ľudia sa tiež pýtajú, čo je MLoad v Teradata?

Teradata MultiLoad alebo MLoad je pomôcka na načítanie riadená príkazmi na rýchlu údržbu veľkého objemu údajov na viacerých tabuľkách alebo zobrazeniach Teradata databázy. MultiLoad môže vykonávať viacero operácií DML, vrátane INSERT, UPDATE, DELETE a UPSERT až na piatich (5) prázdnych/vyplnených cieľových tabuľkách súčasne.

Možno sa tiež opýtať, čo je FastExport v Teradata? Teradata Fastexport je pomôcka riadená príkazmi, ktorá používa viacero relácií na prenos údajov z tabuliek alebo zobrazení do klientskeho systému. BTEQ tiež exportuje údaje riadok po riadku, ale FastExport robí to v 64 000 blokoch. Vývoz je teda bleskový.

Len tak, aké sú nástroje v Teradata?

Teradata poskytuje nástroje ako FastLoad, FastExport, TPump a MultiLoad , ktoré vám umožňujú rýchlo načítať údaje do databázy Teradata alebo exportovať údaje z databázy Teradata do klientskej aplikácie.

Čo je M zaťaženie?

MultiLoad môže naložiť viac tabuliek naraz a môže tiež vykonávať rôzne typy úloh, ako sú INSERT, DELETE, UPDATE a UPSERT. Môže naložiť až 5 tabuliek naraz a vykonať až 20 DML operácií v skripte.

Odporúča: