Môžete hrať VRChat so zariadením VR?
Môžete hrať VRChat so zariadením VR?

Video: Môžete hrať VRChat so zariadením VR?

Video: Môžete hrať VRChat so zariadením VR?
Video: (англ) В VRChat можно играть на айфоне - вот как 2024, Smieť
Anonim

VRChat môže spustiť z počítača alebo cez SteamVR Home môžeš teraz pozri vo svojom Gear VR . Obísť sa dnu VRChat , odporúča sa vy použite však gamepad môžeš vyriešte veci pomocou klávesnice a myši počítača. Najlepší gamepad pre Samsung Gear VR . Riftcat/VRidge je zadarmo na použitie na obmedzený čas.

Akú VR potom môžete použiť pre VRChat?

HTC Vive

Môžete tiež hrať VRChat na notebooku? VRChat bude bežať na PC so systémom Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 a novšími. Vyskúšajte naše jednoduché použitie VRChat nastaviť sprievodcov na nájdenie najlepších a najlacnejších kariet.

Podobne je možné hrať VRCat na telefóne?

vy môže hrať desktopová verzia na steame pomocou mobilné odkaz na aplikáciu Steam. Je tu kombinácia Riftcat/Vridge robí umožňujú vám pohybovať hlavou pomocou a telefón a s dvoma ďalšími telefónov vy môcť používať ruky (tak trochu). Je to vtipné, ale zábavné hrať s!

Je Oculus quest dobrý pre VRCat?

VRChat dnes zverejnili požiadavky na Oculus Quest kompatibilné svety a avatary. VRChat je spoločenská vo veľkom meradle VR aplikácia s množstvom vlastného obsahu vytvoreného a nahraného používateľmi. Quest hráči sa nebudú môcť pripojiť k svetom len pre PC a nebudú môcť vidieť avatarov len pre PC.

Odporúča: