Aký je príkaz na použitie nástroja na diagnostiku pamäte?
Aký je príkaz na použitie nástroja na diagnostiku pamäte?

Video: Aký je príkaz na použitie nástroja na diagnostiku pamäte?

Video: Aký je príkaz na použitie nástroja na diagnostiku pamäte?
Video: ЮЛЯ ФИНЕСС: Как я вышла с 8 этажа! Групповое изнасилование под мефедроном, психиатрическая больница 2024, Apríl
Anonim

Ak chcete spustiť nástroj na diagnostiku pamäte systému Windows, otvorte Úvodná ponuka , napíšte „Windows Memory Diagnostic“a stlačte Enter. Môžete tiež stlačiť kláves Windows + R, do dialógového okna Spustiť, ktoré sa zobrazí, napísať „mdsched.exe“a stlačiť Enter. Na vykonanie testu budete musieť reštartovať počítač.

Podobne sa môžete opýtať, čo robí nástroj Windows Memory Diagnostics?

The Nástroj na diagnostiku pamäte systému Windows je jednoduchý a bezplatný spôsob kontroly Pamäť chyby vo vašom počítači. Nie najsofistikovanejšie diagnostický nástroj k dispozícii, to je skvelé miesto, kde začať, ak máte podozrenie, že váš RAM je spôsobí, že zažijete BSOD.

Okrem toho, ako spustím diagnostiku v systéme Windows 10? Najlepšie nástroje na diagnostiku hardvéru pre Windows 10

  1. Krok 1: Stlačením klávesov „Win + R“otvorte dialógové okno Spustiť.
  2. Krok 2: Napíšte „mdsched.exe“a stlačením klávesu Enter ho spustite.
  3. Krok 3: Vyberte, či chcete reštartovať počítač a skontrolovať problémy, alebo skontrolovať problémy pri ďalšom reštartovaní počítača.

ako spustím diagnostiku pamäte v systéme BIOS?

Hrať a Test pamäti Stlačením tlačidla napájania spustite počítač a opakovaným stlačením klávesu f10 vstúpte do BIOS okno nastavenia. Na výber použite šípku doľava a šípku doprava Diagnostika . Pomocou kláves šípka nadol a šípka nahor vyberte položku Test pamäti a potom stlačením klávesu enter spustite test.

Ako vypnem nástroj Windows Memory Diagnostics?

PREJSŤ NA OVLÁDACÍ PANEL---PREJSŤ NA ADMINISTRATÍVNU NÁSTROJE ---PREJSŤ NA PLÁNOVAČ ÚLOH ---PREJSŤ NA DIAGNOSTIKA PAMÄTE WINDOWS ---KILL IT DEAD Vymažte akýkoľvek odkaz na Diagnostika pamäte systému Windows a mali by ste byť v poriadku.

Odporúča: