Aké je použitie bodu obnovenia systému?
Aké je použitie bodu obnovenia systému?

Video: Aké je použitie bodu obnovenia systému?

Video: Aké je použitie bodu obnovenia systému?
Video: What Does System Restore ACTUALLY Do? 2024, Smieť
Anonim

A bod obnovenia systému je obrazom systém konfiguráciu a nastavenia v Windows Register, ktorý pomáha v reštaurovanie a systém k skoršiemu dátumu, kedy systém bežal perfektne. Môžete vytvoriť a bod obnovenia systému ručne z Systém Ochranná karta Systém Okno vlastností.

Jednoducho, čo robí bod obnovenia systému?

Obnovenie systému je funkcia v systéme Microsoft Windows, ktorá umožňuje používateľovi vrátiť späť stav počítača (vrátane systém súbory, nainštalované aplikácie, register systému Windows a systém nastavenia) na predchádzajúce nastavenia bod v čase, ktorý možno použiť na zotavenie sa z systém poruchy alebo iné problémy.

Niekto sa môže tiež opýtať, aké je použitie Obnovovanie systému v systéme Windows 10? O Obnovenie systému Obnovenie systému je softvérový program dostupný vo všetkých verziách Windows 10 a Windows 8. Obnovenie systému automaticky vytvorí obnoviť body, spomienka na systém súbory a nastavenia v počítači v určitom okamihu. Môžete tiež vytvoriť a obnoviť poukázať na seba.

Potrebujem v tejto súvislosti body obnovenia systému?

A bod obnovenia je uložená „snímka“údajov počítača v konkrétnom čase alebo dátume. Body obnovenia sú funkciou a užitočnosťou Obnovenie systému Windows . Dôrazne sa odporúča, aby ste vytvorili a bod obnovenia systému pred inštaláciou nového softvéru alebo kedykoľvek, keď dôjde k zmene vášho počítača.

Je Obnovovanie systému bezpečné?

Obnovenie systému neovplyvní vaše osobné súbory, ako sú vaše fotografie, dokumenty, e-maily atď. Môžete použiť Obnovenie systému bez váhania, aj keď ste práve importovali niekoľko desiatok obrázkov do počítača – import sa „nevráti späť“.

Odporúča: