Obsah:

Čo je ikona Eject na Macu?
Čo je ikona Eject na Macu?

Video: Čo je ikona Eject na Macu?

Video: Čo je ikona Eject na Macu?
Video: Как использовать ICloud Drive на вашем Mac, iPhone и iPad - Понимание синхронизации ваших файлов! 2024, Smieť
Anonim

Jednoducho podržte kláves Command na klávesnici a kliknite a podržte ikonu vysunutia . Môžete ho premiestniť buď potiahnutím doľava alebo doprava, alebo ho potiahnite nadol a z panela ponuky, kým neuvidíte malé „x“ ikonu objaviť.

Keď to vezmete do úvahy, ako vysuniete USB z počítača Mac?

Kliknite na ikonu Finder v ľavej dolnej časti obrazovky (ikona úplne vľavo na Docku). 2. Vysuňte externé pevné disky, pamäťové karty a ďalšie kliknutím na ikonu Vysunúť vedľa názvu zariadenia v okne Finder. Pozrite sa na ľavú stranu.

Okrem toho, kde je ikona vysunutia? Ak nemôžete nájsť Bezpečné odstránenie hardvéru ikonu , stlačte a podržte (alebo kliknite pravým tlačidlom myši) na panel úloh a vyberte položku Nastavenia panela úloh. V oblasti oznámení vyberte možnosť Vybrať ktorú ikony sa zobrazí na paneli úloh. Prejdite na Prieskumník systému Windows: Bezpečne odstrániť hardvér a Vysunúť Médium a zapnite ho.

Čo je v tejto súvislosti kláves Eject na Macu?

Používanie funkcií zabudovaných do macOS Control+ Vysunúť zobrazí dialógové okno, ktoré vám dáva možnosť zadať vaše Mac do režimu spánku, reštartujte ho alebo vypnite. Command+Option+ Vysunúť kladie váš Mac spať. Control+Command+ Vysunúť reštartuje váš Mac.

Ako prinútite ukončiť Mac?

Ako vynútiť ukončenie aplikácie na vašom Macu

  1. Stlačte súčasne tieto tri klávesy: Option, Command a Esc (Escape). Je to podobné, ako keď na PC stlačíte kombináciu klávesov Control-Alt-Delete. Alebo vyberte možnosť Force Quit z ponuky Apple (?) v ľavom hornom rohu obrazovky.
  2. V okne Force Quit vyberte aplikáciu a potom kliknite na ForceQuit.

Odporúča: