Ako získam balík Microsoft Office na svojom tablete?
Ako získam balík Microsoft Office na svojom tablete?

Video: Ako získam balík Microsoft Office na svojom tablete?

Video: Ako získam balík Microsoft Office na svojom tablete?
Video: Jak na Word a Excel zdarma ( Microsoft Office ZADARMO ) tutoriál 2024, Smieť
Anonim

Otvorené a Obchod Google Play a klepnite na a vyhľadávacie pole na a top. Zadajte „ Microsoft Office “a klepnite na Hľadať. Od a zoznam, inštalácia a aplikácie, ktoré chcete použiť ( Microsoft Word pre tablet , Microsoft Excel pre Tablet , Microsoft PowerPoint pre Tablet , Microsoft OneNote a/alebo Microsoft Outlook).

Jednoducho, môžete si stiahnuť Microsoft Office do tabletu?

Môžete si stiahnuť balík Microsoft Office pre Android tabletu aplikácie dnes. Pokiaľ teda vy mať Microsoft účet a a tabletu s displejom s veľkosťou medzi 7 a 10,1 palca, si môžete stiahnuť a používajte bezplatné (základné) verzie programov Word, Excel a PowerPoint podľa vlastného uváženia.

Môžem tiež používať Office 365 na tablete s Androidom? Teraz Tablet so systémom Android používateľov môcť jednoducho si stiahnite ukážky aplikácií Word, Excel a PowerPoint zo služby GooglePlay. Ako sa očakávalo, aplikácie sú freemium verzie, teda vy môcť vytvárať dokumenty a vykonávať základné úpravy. Ale budeš to potrebovať Office 365 predplatné robiť viac.

Okrem toho je Microsoft Office pre Android zadarmo?

Kancelária Microsoftu balík pre iPad, iPhone a Android je teraz zadarmo . V prekvapivom kroku softvérový gigant trasie mobilom Kancelária Stratégia na udržanie zákazníkov v spojení s dokumentmi Word, Excel a PowerPoint.

Majú tablety Word a Excel?

Slovo , Excel a PowerPoint pre Android tablety sú vynikajúce aplikácie, no málokto ich bude používať. Váš tabletu musí mať správnu veľkosť, mať správny hardvér a spúšťajte správny softvér. Jednoduchým faktom je, že len málo ľudí v skutočnosti vlastní kompatibilné zariadenie.

Odporúča: