Môžem sledovať Acorn TV na mojom Sony Smart TV?
Môžem sledovať Acorn TV na mojom Sony Smart TV?

Video: Môžem sledovať Acorn TV na mojom Sony Smart TV?

Video: Môžem sledovať Acorn TV na mojom Sony Smart TV?
Video: NOOBS PLAY PUBG MOBILE LIVE FROM START 2024, Smieť
Anonim

Áno! Áno ty môcť Stiahnuť ▼ žaluď tvojmu Sony alebo samsung TV.

Jednoducho, môžem získať Acorn TV na mojom Sony Smart TV?

Dá vám to všetko skvelé Žaluďová televízia zobrazuje, okrem toho, aby ste si ich prezerali cez Žaluďová televízia aplikáciu, môžete ich sledovať prostredníctvom aplikácie Amazon vo svojom zariadení TV , telefón alebo tablet. Vy môcť vždy ich sledujte Žaluďová televízia relácie na a prenosný alebo stolný počítač jednoduchým prechodom na webovú stránku Amazon.

Okrem toho môžem do svojho televízora Sony Smart TV pridať aplikácie? vy môcť skontrolovať čo aplikácie môžu nainštalovať na Sony Android TV z Google PlayStore. vy bude potom sa dostanete do obchodu s aplikáciami Google: Google Play, kde sa nachádzate môcť vyhľadajte aplikácie a stiahnite si ich a nainštalujte ich do svojho zariadenia TV.

Jednoducho, ako môžem sledovať Acorn TV na mojej televízii?

Ak ste používateľom Chromecastu, môžete si ho stiahnuť a bezplatnú aplikáciu Google Home, aby ste mohli prenášať Žaluďová televízia do váš televízor , alebo odovzdať priamo z a Prehliadač Chrome je zapnutý tvoj zariadenie. Môžete sa tiež prihlásiť do váš Acorn TV účet z akéhokoľvek iného kompatibilného zariadenia vrátane Roku, AmazonFire TV a prostredníctvom webu www. žaluď . tv.

Môžem sledovať Acorn TV na mojom Samsung Smart TV?

Inteligentné televízory Samsung Používatelia. Už nepodporujeme Inteligentné televízory Samsung . Samsung migroval na nový operačný systém a v dôsledku toho už nie sme schopní aktualizovať Žaluďová televízia aplikácie.

Odporúča: