Čo je Dbca v Oracle 11g?
Čo je Dbca v Oracle 11g?

Video: Čo je Dbca v Oracle 11g?

Video: Čo je Dbca v Oracle 11g?
Video: Oracle JDK vs OpenJDK: Что же устанавливать начинающему? 2024, Apríl
Anonim

Asistent konfigurácie databázy ( DBCA ) je preferovaný spôsob vytvorenia databázy, pretože ide o automatizovanejší prístup a vaša databáza je pripravená na použitie, keď DBCA dokončí. DBCA môže byť spustený pomocou Oracle Univerzálny inštalačný program (OUI), v závislosti od typu inštalácie, ktorý vyberiete.

Ako týmto spôsobom spustím Putty z Dbca?

stiahnite a nainštalujte xming do svojho lokálneho počítača. potom začnite xming pred spustením vášho tmel relácie. Ak chcete skontrolovať, či x funguje, skúste beh zobrazí sa príkaz 'xclock', potom budete môcť spustiť DBCA.

Okrem toho, ako prevádzkujete Dbca? Komu spustiť DBCA v operačnom systéme Windows kliknite na Štart a potom vyberte Programy, Oracle - home_name, Nástroje konfigurácie a migrácie a potom Asistent konfigurácie databázy. The dbca nástroj sa zvyčajne nachádza v ORACLE_HOME /bin. Zobrazí sa uvítacie okno. Pokračujte kliknutím na tlačidlo Ďalej.

Podobne sa pýta, kde sa v Linuxe nachádza Dbca?

The dbca užitočnosť je zvyčajne Nachádza v adresári ORACLE_HOME /bin.

Aký je rozdiel medzi triedou desktopu a triedou servera v Oracle 11g?

Desktop Class - Táto inštalácia trieda je najvhodnejší pre notebook resp pracovnej plochy počítačov. Obsahuje štartovaciu databázu a vyžaduje minimálnu konfiguráciu. Trieda servera - Táto inštalácia trieda je pre serverov , ako by ste našli v dátové centrum alebo sa používa na podporu aplikácií na podnikovej úrovni.

Odporúča: