Čo je pohotovostná databáza snímok v systéme Oracle 11g?
Čo je pohotovostná databáza snímok v systéme Oracle 11g?

Video: Čo je pohotovostná databáza snímok v systéme Oracle 11g?

Video: Čo je pohotovostná databáza snímok v systéme Oracle 11g?
Video: Twisting PostgreSQL into a Document Db and Event Store | Citus Con: An Event for Postgres 2023 2024, Apríl
Anonim

Pohotovostný režim snímky je funkcia v Oracle 11g čo umožňuje vykonať operáciu čítania a zápisu na pohotovostná databáza . Po dokončení testovania môžeme znova previesť databázy snímok k fyzickému pohotovostný režim . Akonáhle sa zmení na fyzickú pohotovostná databáza , akékoľvek zmeny boli vykonané v pohotovostný režim snímky budú vrátené.

Podobne, čo je pohotovostný režim snapshot Oracle?

A pohotovostný režim snímky databáza je plne aktualizovateľná pohotovostný režim databáza vytvorená konverziou fyzického pohotovostný režim databázy do a pohotovostný režim snímky databázy. A pohotovostný režim snímky databáza prijíma a archivuje, ale neplatí, prepisuje údaje z primárnej databázy.

Tiež, ako vytvoríte fyzickú pohotovostnú databázu v Oracle 11gr2 pomocou RMAN? Vytvorte pohotovostnú databázu pomocou RMAN

  1. Krok 1: Vytvorte štruktúru adresára.
  2. Krok 2: Skopírujte náš pfile.
  3. Krok 3: Zálohujte ovládací súbor pre pohotovostný režim.
  4. Krok 4: Vykonajte zmeny v pfile.
  5. Krok 5: Vytvorte súbor hesiel.
  6. Krok 6: Spustite pomocnú/záložnú databázu.
  7. Krok 7: Nakonfigurujte sieť.
  8. Krok 8: Duplicitná databáza.

čo je fyzická pohotovostná databáza?

A fyzická pohotovostná databáza je presná, blok po bloku kópia primárneho súboru databázy . A fyzický pohotovostný režim je udržiavaná ako presná kópia prostredníctvom procesu nazývaného Redo Apply, v ktorom sa znova vykoná údajov dostal od primára databázy sa kontinuálne aplikuje na a fyzická pohotovostná databáza pomocou databázy mechanizmov obnovy.

Čo je Active Data Guard v Oracle 11g?

Oracle Active Data Guard , možnosť Oracle Databáza 11 g Enterprise Edition je jednoduché, vysoko výkonné riešenie, ktoré chráni vaše Oracle Databáza proti plánovaným a neplánovaným prestojom tým, že vám umožní presunúť pracovné zaťaženie zdrojov z vašej produkčnej databázy do jednej alebo viacerých synchronizovaných pohotovostných databáz.

Odporúča: