Obsah:

Čo je hosting viacerých domén?
Čo je hosting viacerých domén?

Video: Čo je hosting viacerých domén?

Video: Čo je hosting viacerých domén?
Video: Čo je to doména a čo je hosting 2024, Smieť
Anonim

Hosting viacerých domén vám to umožní hostiteľská doména mená alebo webové stránky pod jedným web hosting účtu. Keďže všetky domén bolo by hostil na tom istom hosting účet, môžete spravovať každý domény súčasne cez rovnaký ovládací panel.

Podobne sa možno pýtať, môžem mať viacero domén na jednom hostingovom účte?

vy môcť použiť aby ušetrili peniaze. s addon domén , ty nie mať dokúpiť ďalšie hostingový účet pre každý domény prevádzkujete. vy môcť jednoducho vytvoriť doplnok domén a rozdeľte svoje existujúce účtu zdrojov.

Okrem vyššie uvedeného, čo je neobmedzený hosting domény? To znamená, že vám to umožňujeme hostiteľ akékoľvek množstvo domén za jednu nízku cenu a bez ďalších poplatkov za každú domény pridáš. Pre každú môžete mať rôzne webové stránky domény a/alebo môže ukazovať viac ako jeden domény na ktorúkoľvek z vašich stránok.

Okrem vyššie uvedeného, čo je viac domén?

Viac domén hosting! Čo to vlastne znamenáhosting viacnásobné webové stránky (majú svoje vlastné domény mená) na jednom účte. (A dá sa to urobiť aj na zdieľaných hostingových platformách.) Napríklad vy (ako klient) máte dva domén : domény .com a domain2.com.

Kde môžem hostiť viacero webových stránok?

Tu je rýchly zoznam najlepších poskytovateľov hostingu, ktorí sa odporúčajú na hosťovanie viacerých webových stránok a domén:

  • BlueHost – od 5,99 $ / mesiac.
  • GreenGeeks – od 3,95 $ / mesiac.
  • Hostgator – od 3,95 $ / mesiac.
  • InMotion – od 3,99 $ / mesiac.
  • SiteGround – od 5,95 $ / mesiac.
  • A2Hosting – od 4,90 $ / mesiac.
  • Hostinger – od 2,15 $ / mesiac.

Odporúča: