Obsah:

Ako zistím svoje číslo Nova ID?
Ako zistím svoje číslo Nova ID?

Video: Ako zistím svoje číslo Nova ID?

Video: Ako zistím svoje číslo Nova ID?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Smieť
Anonim

Môžete kliknúť na tlačidlo Nájsť Moje ID aby ste si boli istí, že váš NOVA Študent ID je k dispozícii. Ak sa stále nemôžete prihlásiť pomocou Študenta ID ste našli, mali by ste kontaktovať IT Help Desk a my vám radi pomôžeme.

Podobne sa ľudia pýtajú, ako nájdem svoje Emplid číslo?

Ak chcete nájsť svoj EMPLID:

  1. Navštívte stránku FSUID Identity Management (vyžaduje sa prihlásenie)
  2. Delegáti, ktorí stratili e-mailovú správu o registrácii účtu obsahujúcu ich EMPLID, môžu požiadať svojho študenta, aby im ju poslal znova.
  3. ALEBO kontaktujte ITS Service Desk na čísle 850-644-4357.

Okrem toho, ako si vytvorím účet myNOVA? Otvorené prehliadač a zadajte adresu URL, na ktorú sa dostanete Prihlásenie myNOVA Portál (https://nvcc.my.vccs.edu). The Prihlásenie myNOVA Zobrazí sa obrazovka portálu. Zadajte svoje myNOVA prihláste sa Používateľské meno a Heslo a potom kliknite na Prihlásiť sa.

Čo sa týka tohto, čo je moja Emplid Nova?

The emplid je jedinečné číslo, ktoré identifikuje každého študenta v Študentskom informačnom systéme (SIS). Môže sa tiež označovať ako študentské identifikačné číslo.

Aké je používateľské meno CUNYfirst?

Váš CUNYprvé používateľské meno zvyčajne to bude vaše krstné meno a priezvisko s bodkou medzi týmito dvoma menami. K tomu by sa pridali posledné dve číslice vášho EMPLID. Napríklad John Smith by bol John. kováč12.

Odporúča: