Ako phpMyAdmin ukladá údaje?
Ako phpMyAdmin ukladá údaje?

Video: Ako phpMyAdmin ukladá údaje?

Video: Ako phpMyAdmin ukladá údaje?
Video: Как сделать резервную копию базы данных Wordpress в phpMyAdmin 2024, Smieť
Anonim

PhpMyAdmin je open source nástroj, kde si môcť spravovať vašu databázu MariaDB. In phpMyAdmin vy môcť , importovať, exportovať, optimalizovať alebo zahodiť tabuľky. Ak váš web je pomocou databázy, toto je kde všetky údajov vášho webu je uložený . Napríklad WordPress obchodoch všetky vaše príspevky, komentáre a články v databáze.

Ľudia sa tiež pýtajú, kde sú uložené databázy phpMyAdmin?

Kde je MySQL uložená databáza . Všetko MySQL databázy sú uložené v zodpovedajúcich adresároch v adresári MySQL DATADIR, ktorý je špecifikovaný v konfigurácii. napr. Súbory myExampleDB by boli uložené v adresári '$DATADIR/myExampleDB'.

Niekto sa môže tiež opýtať, ako stiahnem databázu phpMyAdmin? phpMyAdmin - Ako zálohovať alebo exportovať databázu alebo tabuľku

  1. Prihláste sa do phpMyAdmin.
  2. Na ľavej table vyberte zdrojovú databázu.
  3. Kliknite na kartu Export v hornom strednom paneli.
  4. Na ďalšej stránke musíte vybrať metódu rýchleho alebo vlastného exportu.
  5. Z rozbaľovacej ponuky vyberte formát, v ktorom chcete súbor uložiť.
  6. Pokračujte kliknutím na tlačidlo Prejsť.

Ak vezmeme do úvahy toto, je phpMyAdmin databáza?

phpMyAdmin je jednou z najpopulárnejších aplikácií pre MySQL databázy zvládanie. Je to bezplatný nástroj napísaný v PHP. Prostredníctvom tohto softvéru môžete vytvárať, meniť, púšťať, mazať, importovať a exportovať MySQL databázy tabuľky.

Kde sú v xampp uložené databázové súbory?

povedzme starú verziu xampp na oddiele C, takže prejdite touto cestou C: xampp mysqldata a skopírujte všetky databázy priečinkov, potom by ste mali nainštalovať rovnakú starú verziu xampp na vašom počítači, aby ste sa vyhli problémom a chybám s rôznymi verziami, potom vložte všetky priečinky do priečinka s údajmi nainštalovaného zariadenia xampp a začnite svoju

Odporúča: