Obsah:

Čo je zobrazenie v SQL Server Management Studio?
Čo je zobrazenie v SQL Server Management Studio?

Video: Čo je zobrazenie v SQL Server Management Studio?

Video: Čo je zobrazenie v SQL Server Management Studio?
Video: Начало работы с QLC+ Управление цветомузыкой с компьютера. Как управлять светом. 2024, Apríl
Anonim

A vyhliadka je virtuálna tabuľka vytvorená podľa výsledkovej sady an SQL vyhlásenie. A vyhliadka obsahuje riadky a stĺpce, rovnako ako skutočná tabuľka. Stĺpce v vyhliadka sú stĺpce z jednej alebo viacerých skutočných tabuliek v databáze. Používaním SQL Server Management Studio UI. Používaním SQL Server dotazovací príkaz.

Podobne, kde používame zobrazenie v SQL?

Použite z a vyhliadka Pohľady sú použité z bezpečnostných dôvodov, pretože poskytujú zapuzdrenie názvu tabuľky. Údaje sú vo virtuálnej tabuľke, nie sú uložené natrvalo. Názory displej iba vybrané údaje. Môžeme tiež použite Sql Pripojte sa k príkazu Select pri odvodzovaní údajov pre vyhliadka.

Po druhé, ako môžem dopytovať zobrazenie na serveri SQL Server? Na vytvorenie a vyhliadka , používateľ musí mať príslušné systémové oprávnenia podľa konkrétnej implementácie. VYTVORIŤ VYHLIADKA view_name AS VYBRAŤ stĺpec1, stĺpec2.. FROM názov_tabuľky WHERE [podmienka]; Do svojho môžete zahrnúť viacero tabuliek VYBRAŤ podobným spôsobom, ako ich používate v normálnom SQL SELECT dotaz.

Podobne sa môžete opýtať, ako vytvorím zobrazenie na serveri SQL Server?

SQL Server VYTVORIŤ ZOBRAZENIE

  1. Najprv zadajte názov zobrazenia za kľúčovými slovami CREATE VIEW. Schema_name je názov schémy, do ktorej pohľad patrí.
  2. Po druhé, zadajte príkaz SELECT (select_statement), ktorý definuje zobrazenie za kľúčovým slovom AS. Príkaz SELECT môže odkazovať na jednu alebo viac tabuliek.

Môžeme vložiť údaje do zobrazenia?

Namiesto toho je v databáze uložený iba príkaz select. Avšak, názory môcť používať a vykonávať operácie DML ( Vložiť , Aktualizovať a odstrániť). vy môže vkladať údaje na vyššie uvedené tabuľky pomocou pohľadov my práve vytvorili. A je to rovnaká syntax ako my použiť na vložiť údaje k stolom.

Odporúča: