Ako funguje reakčný štát?
Ako funguje reakčný štát?

Video: Ako funguje reakčný štát?

Video: Ako funguje reakčný štát?
Video: Ako funguje Internet? 2024, Smieť
Anonim

Srdce každého Reagovať komponent je jeho " štát “, objekt, ktorý určuje, ako sa daný komponent vykresľuje a správa. Inými slovami, " štát ” je čo vám umožňuje vytvárať komponenty, ktoré sú dynamické a interaktívne.

Ak vezmeme do úvahy toto, čo je stav v reakcii a ako sa používa?

Štát je ako úložisko dát pre ReactJS komponent. Je to väčšinou použité aktualizovať komponent, keď používateľ vykonal nejakú akciu, ako je kliknutie na tlačidlo, napísanie nejakého textu, stlačenie nejakého klávesu atď. Reagovať . Komponent je základná trieda pre všetky triedy založené ReactJS komponentov.

Okrem vyššie uvedeného, aký je stav v reakcii? V Reagovať zmysel, “ štát “je objekt, ktorý predstavuje časti aplikácie, ktoré sa môžu meniť. Každý komponent si môže zachovať svoj vlastný štát , ktorý žije v objekte zvanom tento. štát.

Otázkou tiež je, prečo sa v reakcii používa stav?

Štát je objekt JavaScript, ktorý ukladá dynamické údaje komponentu a určuje správanie komponentu. Pretože štát je dynamický, umožňuje komponentu sledovať meniace sa informácie medzi jednotlivými vykresleniami a aby bol dynamický a interaktívny. Štát môže len byť použité v rámci komponentu triedy.

Môže objekt reagovať na stav?

Reagovať komponenty má vstavaný štátny objekt . The štátny objekt je miesto, kde ukladáte hodnoty vlastností, ktoré patria komponentu. Keď štátny objekt sa zmení, komponent sa znova vykreslí.

Odporúča: