Koľko stojí Muji Notebook?
Koľko stojí Muji Notebook?

Video: Koľko stojí Muji Notebook?

Video: Koľko stojí Muji Notebook?
Video: COMPLETING MY BLACKPINK OREO PHOTO CARD SET #blackpinkoreo #blackpink #blink #wandasaidno 2024, Apríl
Anonim

cena : 13,00 dolárov. Milujem tieto malé notebooky . Skvelé pre moje cestovanie notebook.

Koľko stojí notebook Muji?

Muji papiernictvo má svoju vlastnú fanúšikovskú základňu a je to pochopiteľné. Ich papier je dostatočne hustá na to, aby vám atrament nekrvácal z jednej strany na druhú, a hladkú textúru je sen. Sada 5 kusov notebooky teraz náklady P225 z P375.

Navyše, koľko strán má Muji Notebook? Tieto notebooky sú perfektné a tak lacné. Áno, majú len tieto 30 listov na knihu, ale zistil som, že začínam naozaj preferovať tenší zošit. Ľahšie sa prenášajú a aj keď pracujete na dlhšom projekte, naozaj nepotrebujete nosiť so sebou všetkých 100+ strán (aspoň ja nie).

Okrem toho, čo je Muji Notebook?

MUJI má široký sortiment papiernictva vrátane zbierky notebooky a denníky. Či už si teda zapisujete nákupný zoznam, skicujete, študujete alebo si robíte minúty, MUJI má poznámkový blok ideálne pre prácu. Navyše, mnohé z nich Notebooky MUJI sú vyrobené z recyklovaného papiera, vďaka čomu sú šetrné k životnému prostrediu.

Sú notebooky Muji dobré?

The notebooky sú lepšie ako produkty 3- až 4-krát drahšie. Je to naozaj všetko veľmi pôsobivé, čím je skutočnosť, že som nič z toho predtým nevyskúšala, ešte prekvapivejšia. Tieto produkty dosahujú výrazne vyššiu úroveň ako ich cenová kategória. Absolútne odporúčam Muji rad gélových pier a plniacich pier.

Odporúča: