Čo je sledovanie vo webovom rozhraní API?
Čo je sledovanie vo webovom rozhraní API?

Video: Čo je sledovanie vo webovom rozhraní API?

Video: Čo je sledovanie vo webovom rozhraní API?
Video: What is an API (in 5 minutes) 2024, Smieť
Anonim

Úvod. Počas ladenia ASP. NET Web API možno budete musieť zistiť, ako sa vykonáva váš kód, a možno budete chcieť sledovať aj jeho postupnosť vykonávania. To je miesto sledovanie prichádza do obrazu. Použitím sledovanie môžeš stopa tok vykonávania a rôznych udalostí, ktoré sa dejú v Web API.

Jednoducho, čo je trace Axd?

ASP. NET 2.0 obsahuje vzorovú aplikáciu pre podrobnú požiadavku sledovanie volal Trace . axd aplikácia uchováva veľmi podrobný záznam o všetkých požiadavkách na aplikáciu za určité časové obdobie.

Podobne, ako skontrolujem protokoly sledovania? Postup

  1. Ak chcete zobraziť protokolový súbor sledovania, z ponuky vyberte Otvoriť protokolové súbory > Súbor sledovania.
  2. Ak chcete zobraziť súbor denníka správ, z ponuky vyberte položku Otvoriť protokolové súbory > Súbor denníka správ.

Podobne sa ľudia pýtajú, čo je sledovanie a ladenie v ASP NET?

ASP . NET sledovanie vám umožňuje sledovať cestu vykonávania stránky, zobrazovať diagnostické informácie v čase spustenia a ladenie vašej žiadosti. ASP . NET sledovanie môžu byť integrované na systémovej úrovni sledovanie poskytnúť viacero úrovní sledovanie výstup v distribuovaných a viacvrstvových aplikáciách.

Aký je rozdiel medzi ladením a sledovaním?

Ladenie a sledovanie vám umožňuje sledovať chyby a výnimky v aplikácii bez VS. NET IDE. In Debug kompilátor režimu vloží nejaké ladenie kód vnútri spustiteľného súboru. Sledovanie je proces získavania informácií o vykonávaní programu. Na druhej strane ladenie je o hľadaní chýb v kód.

Odporúča: