Má Nikon stabilizáciu obrazu?
Má Nikon stabilizáciu obrazu?

Video: Má Nikon stabilizáciu obrazu?

Video: Má Nikon stabilizáciu obrazu?
Video: Fix YOUR Nikon Z Stabilization MISTAKES NOW! 2024, Smieť
Anonim

Stabilizácia obrazu má existuje už roky v spoločnosti Canon a Nikon šošovky. Canon túto technológiu nazýva Stabilizácia obrazu (IS) kým Nikon používa termín VibrationReduction (VR). Kedy stabilizácia je súčasťou tela fotoaparátu, funguje s AKÝKOĽVEK objektívom, ktorý je kompatibilný s fotoaparátom.

Má teda Nikon z6 stabilizáciu obrazu?

Stabilizácia obrazu v Nikon Z6 je kompatibilný s objektívmi VR – dokonca aj s adaptérom. Používa niektoré z stabilizácia v objektíve v kombinácii s motorčekom snímača. Aj keď to nie je 5-osový systém, je to slušné. vy bude mať mierna úroda na obrázok.

Niekto sa môže tiež opýtať, má Nikon d7500 stabilizáciu obrazu? Neexistuje žiadna vstavaná stabilizácia obrazu v Nikon D500 počas pobytu Nikon D7500 a stabilizácia obrazu je obmedzená len na digitálne.

Tiež je potrebné vedieť, či má Nikon d3400 stabilizáciu obrazu?

Nikon D3400 nie mať na báze senzora stabilizácia obrazu systém, ale 88 z týchto šošoviek sa už dodáva s Optická stabilizácia obrazu . K dispozícii je tiež 73 šošoviek s tesnením proti poveternostným vplyvom D3400 ale mysli na to D3400 telo nie mať poveternostné tesnenia.

Naozaj potrebujete stabilizáciu obrazu?

Stabilizácia obrazu bol zapnutý, čo malo za následok oveľa ostrejšie obrázok . Ako vy V 100% výreze nie je žiadny otras kamery obrázok nižšie. Detaily sú veľmi jasné a bez rozmazania napriek snímaniu pri nízkej rýchlosti uzávierky. Pravidlom je rýchlosť uzávierky by mal byť recipročný k vašej ohniskovej vzdialenosti.

Odporúča: