Má Fuji xt1 stabilizáciu obrazu?
Má Fuji xt1 stabilizáciu obrazu?

Video: Má Fuji xt1 stabilizáciu obrazu?

Video: Má Fuji xt1 stabilizáciu obrazu?
Video: Fujifilm Image Stabilization 2024, Smieť
Anonim

The X-T1 menu fotoaparátu má možnosti pre Continuous a Shooting stabilizácia obrazu . Objektívy série XF mať a stabilizácia prepínač.

Ľudia sa tiež pýtajú, má Fuji xt20 stabilizáciu obrazu?

The Fujifilm X-T20 neponúka stabilizátor obrazu systém založený na technológii radenia snímačov. ale Fujifilm ponúka objektívy s bajonetom X so vstavaným Optická stabilizácia obrazu ( OIS -typ objektívov), ako je štandardný zoom Fujinon XF18-55mm f/2.8-4 R LM OIS a telezoom Fujinon XF100-400mm f/4.5-5.6 R LM OIS WR.

Okrem toho, je Fuji xt1 stále dobrý fotoaparát? The Fujifilm X-T1 existuje už pol desaťročia a po ňom nasledovali dva ďalšie modely – X-T2 a X-T3 – ale stále vynikajúci mirrorless fotoaparát , podľa fotografa Mattiasa Burlinga. V skutočnosti volá Fujifilm X-T1 "cenovo dostupný klenot", to je oplatí sa kúpiť dnes.

Majú teda objektívy Fuji stabilizáciu obrazu?

Spoločnosť Fujifilm Objektív XF 16-55 mm f/2,8 R LM WR je ostrý od okraja po okraj a je úplne utesnený, ale chýba mu stabilizácia obrazu.

Potrebujete stabilizáciu obrazu pre video?

Stabilizácia obrazu naozaj nie je potrebný na streľbu video ale často nám slúži ako pomocná ruka. A Video strieľal s stabilizácia obrazu a video shot s gimbalmi majú medzi sebou obrovský rozdiel.

Odporúča: