Môžem vymeniť svoj iPhone 6 plus za iPhone X?
Môžem vymeniť svoj iPhone 6 plus za iPhone X?

Video: Môžem vymeniť svoj iPhone 6 plus za iPhone X?

Video: Môžem vymeniť svoj iPhone 6 plus za iPhone X?
Video: iPhone XR - лучший iPhone в 2021 году и вот почему... 2024, Apríl
Anonim

Apple zvyčajne ponúka až 75 USD a cena nového iPhone Ak ty obchodujte so svojím iPhone 6 . Svojou súčasnou propagáciou však Apple teraz ponúka 150 dolárov, ak ste obchodovať s iPhone 6 za nový iPhone XR alebo iPhone XS. The ponuka platí aj na iné telefóny.

Následne sa môže niekto opýtať, môžem obchodovať s iPhone v Apple Store?

Apple Trade In vám umožňuje recyklovať akékoľvek Apple zariadenia (vrátane zariadení z Apple – vlastnené značky) v akomkoľvek Apple obchod a ďalej jablko .com zadarmo.

Môžete tiež vymeniť iPhone 6s za Iphone 11? Tu je návod, ako to funguje práve včas iPhone 11 predobjednávky, ktoré začínajú už tento piatok. Uisti sa vy mať akékoľvek zariadenie vy hľadám obchodu pripravený ísť a navštíviť Obchod Apple - na webovej stránke tu. (Program akceptuje všetky iPhone z iPhone 6s k iPhone XS Max a všetko medzi tým.)

Môžete tiež obchodovať s iPhone s vymenenou obrazovkou?

Až doteraz Apple Reuse and Recycle Obchod s iPhone Program -in umožňoval len nepoškodené iPhony vymeniť za kredit. Teraz Apple Stores môcť pripísať zásluhy iPhone 5s a iPhone 6/6 Plus telefóny s prasknutými obrazovky alebo poškodené alebo rozbité tlačidlá alebo fotoaparáty „v rozumnej miere“podľa technickej stránky 9to5Mac.

Čo sa stane, keď vymeníte svoj iPhone?

Obchodujte s vašimi vhodné zariadenie pre úver voči tvoj pri ďalšom nákupe alebo získajte jablko Darčeková karta obchodu vy možno použiť kedykoľvek. Ak tvoj zariadenie nie je vhodné pre úver, budeme recyklovať to pre zadarmo. Nevadí a model alebo stav, môžeme to premeniť na niečo dobré pre teba a dobre pre planéta.

Odporúča: