Obsah:

Ako môžem získať dočasné mobilné číslo?
Ako môžem získať dočasné mobilné číslo?

Video: Ako môžem získať dočasné mobilné číslo?

Video: Ako môžem získať dočasné mobilné číslo?
Video: Keď má žena frajera #2 2024, Apríl
Anonim

Môžete získať a dočasné číslo mobilného telefónu prostredníctvom aplikácií, ktoré môžu fungovať pomocou vášho mobilný telefón minút alebo prostredníctvom jednoduchého WiFi pripojenia. Predplatené bunka telefóny sú tiež jednoduchou voľbou pre a dočasné číslo , rovnako ako aj dočasné SIM karty.

Čo je okrem toho dočasné telefónne číslo?

A jednorazové telefónne číslo je virtuálny telefónne číslo ktorý je dočasne použiteľný. The dočasné číslo je zakúpený od poskytovateľa služieb. Výzvy k tomu číslo sa preposielajú existujúcim používateľom telefón . Ľudia používajú jednorazové telefónne čísla pre situácie, v ktorých nechcú vydať svoj trvalý čísla.

Po druhé, ako môžem získať bezplatné mobilné číslo? Metóda: 1 – aplikácia TextPlus ( ZADARMO USA Telefónne číslo ) Krok 2: Otvorte aplikáciu a zaregistrujte sa (zaregistrujte sa) pomocou svojej e-mailovej adresy. Krok 4: Keď ste v aplikácii, prejdite na nastavenia, prejdite nadol a kliknite na „ Získajte ZDARMA TextPlus číslo “(vygeneruje a ZADARMO USA telefónne číslo ).

Ako týmto spôsobom získam dočasné číslo WhatsApp?

Po registrácii do aplikácie musíte klepnúť na tlačidlo generovať a budete získať dočasné telefón číslo . Poznamenajte si to a vložte do svojho WhatsApp . Môžete si vybrať ľubovoľný kód krajiny zo zoznamu, keďže budete používať virtuálne číslo . Potom budete dostať vyskakovacia obrazovka, ktorá vám ukáže virtuálne číslo.

Ako môžem získať dočasné mobilné číslo v Indii?

Ako získať dočasné mobilné číslo v Indii

  1. Najprv navštívte webové stránky poskytovateľa dočasných čísel online.
  2. Teraz uvidíte veľa falošných mobilných čísel.
  3. Kliknite na ľubovoľné falošné indické telefónne číslo.
  4. Použite toto číslo na overenie svojho účtu alebo akejkoľvek inej práce, ktorú chcete.
  5. Po použití tohto čísla sa vám zobrazí obrazovka so správou s vaším jednorazovým kódom.

Odporúča: