Obsah:

Je vložiť dotaz?
Je vložiť dotaz?

Video: Je vložiť dotaz?

Video: Je vložiť dotaz?
Video: [EN] FAQ 004486 | Je možné do tiskového protokolu vložit externí obrázek? 2024, Apríl
Anonim

SQL - INSERT dotaz . SQL VLOŽIŤ Príkaz INTO sa používa na pridanie nových riadkov údajov do tabuľky v databáze.

Otázkou tiež je, či môžeme použiť kde pri vkladaní dotazu?

Používaš klauzula WHERE pre UPDATE otázky . Kedy VLOŽITE , si za predpokladu, že riadok neexistuje. V MySQL, ak vy chcieť VLOŽIŤ alebo UPDATE, môžeš použiť NAHRADIŤ dopyt s doložkou WHERE. Ak KDE neexistuje, tak VLOŽKY , inak sa AKTUALIZUJE.

Po druhé, čo robí insert v SQL? The SQL VLOŽENIE vyhlásenie je zvyknutý vložiť jeden alebo viac záznamov do tabuľky. Existujú 2 syntaxe pre VLOŽIŤ vyhlásenie v závislosti od toho, či ste vkladanie jeden záznam alebo viacero záznamov.

Okrem toho, čo je príkaz Vložiť?

Vložiť je široko používaný príkaz v jazyku SQL (Structured Query Language) na manipuláciu s údajmi (DML), ktorý používajú SQL Server a relačné databázy Oracle. The vložiť príkaz sa používa na vkladanie jeden alebo viac riadkov do databázovej tabuľky so špecifikovanými hodnotami stĺpcov tabuľky.

Ako môžem pridať hodnoty do konkrétneho stĺpca v SQL?

SQL | INSERT INTO Statement

  1. Iba hodnoty: Prvou metódou je zadať iba hodnotu údajov, ktoré sa majú vložiť, bez názvov stĺpcov. INSERT INTO table_name VALUES (hodnota1, hodnota2, hodnota3, …);
  2. Názvy stĺpcov aj hodnoty: V druhej metóde určíme stĺpce, ktoré chceme vyplniť, a ich zodpovedajúce hodnoty, ako je uvedené nižšie:

Odporúča: