Čo je rozhranie príkazového riadka AWS?
Čo je rozhranie príkazového riadka AWS?

Video: Čo je rozhranie príkazového riadka AWS?

Video: Čo je rozhranie príkazového riadka AWS?
Video: Hacked Jacuzzi, JDK 18, Kotlin 1.7.0, ECMAScript 2022 and new Amazon products [MJC News #10] 2024, Apríl
Anonim

The Rozhranie príkazového riadka AWS ( CLI ) je jednotný nástroj na správu vášho AWS služby. S jediným nástrojom na stiahnutie a konfiguráciu môžete ovládať viacero AWS služby od príkazový riadok a automatizovať ich pomocou skriptov.

Ako týmto spôsobom funguje AWS CLI?

AWS CLI je nástroj, ktorý ťahá všetky AWS služby spolu v jednej centrálnej konzole, čo vám umožňuje jednoduché ovládanie viacerých AWS služby pomocou jediného nástroja. Skratka znamená Amazon webové služby Príkazový riadok Rozhranie, pretože, ako už názov napovedá, používatelia ho ovládajú z príkazový riadok.

Podobne, ako spustím príkazový riadok AWS? Nastavenie AWS CLI: Stiahnutie a inštalácia v systéme Windows

  1. Stiahnite si príslušný inštalačný program MSI. Stiahnite si inštalačný program AWS CLI MSI pre Windows (64-bit) Stiahnite si inštalačný program AWS CLI MSI pre Windows (32-bit) Poznámka.
  2. Spustite stiahnutý inštalačný program MSI.
  3. Postupujte podľa zobrazených pokynov.

Ktorá z nasledujúcich možností definuje rozhranie príkazového riadka AWS?

The Rozhranie príkazového riadka AWS ( AWS CLI ) je webová služba Amazon nástroj ktorý umožňuje vývojárom ovládať verejné cloudové služby Amazon písaním príkazy na určenom riadok . Vývojár potom môže zadať a príkaz špecifikovať profil, oblasť alebo výstupný formát, ktorý sa líši od predvolených konfigurácií.

Na čo sa používa AWS CLI?

The AWS CLI je jednotný nástroj na správu vášho AWS služby z terminálovej relácie na vašom vlastnom klientovi. S jediným nástrojom na stiahnutie a konfiguráciu môžete ovládať viacero AWS služby od príkazový riadok a automatizovať ich pomocou skriptov.

Odporúča: