Čo je to okno rodič?
Čo je to okno rodič?

Video: Čo je to okno rodič?

Video: Čo je to okno rodič?
Video: Ошибки, которые допускают при установке окон. Заклейка. Переделка хрущевки от А до Я. #8 2024, Smieť
Anonim

The okno . rodič vlastnosť je odkaz na rodič prúdu okno alebo pomocný rám. Ak okno nemá a rodič , jeho rodič vlastnosť je odkazom na seba. Keď okno je načítaný v,, alebo, jeho rodič je okno s prvkom, ktorý obsahuje okno.

Podobne sa môžete opýtať, čo je rodič v HTML?

Definícia a použitie. Vlastnosť parentElement vráti rodič prvok zadaného prvku. Rozdiel medzi parentElement a parentNode je v tom, že parentElement vráti hodnotu null, ak je rodič uzol nie je uzol prvku: telo.

Okrem vyššie uvedeného, môže mať prvok iframe prístup k svojmu rodičovi? Keď je stránka spustená vo vnútri iframe , rodič objekt je iný ako objekt okna. vy môcť stále prístupový rodič zvnútra an iframe aj keď ty môcť 't prístup čokoľvek užitočné na ňom.

Ak vezmeme do úvahy toto, čo je okno samo?

The Samostatné okno () vlastnosť sa používa na vrátenie prúdu okno . Vo všeobecnosti sa používa na účely porovnania pri použití iných funkcií, ako je top(). Je to vlastnosť len na čítanie a vracia odkaz na okno samotný objekt.

Má iframe prístup k rodičovskému JavaScriptu?

JavaScript Interakcia medzi iframe a Rodič Na tejto stránke je dokument v an iframe používa JavaScript interagovať s jeho rodič dokument. Pokiaľ sa však o to nesnažíte prístup špecifické vlastnosti iframe samotný prvok, je jednoduchšie použiť rodič majetok do prístup obsahujúci dokument.

Odporúča: