Ako zmením úroveň kompatibility databázy?
Ako zmením úroveň kompatibility databázy?

Video: Ako zmením úroveň kompatibility databázy?

Video: Ako zmením úroveň kompatibility databázy?
Video: SQL Server DBA Tutorial 36-How to Change Compatibility Level of a Database in SQL Server 2024, Smieť
Anonim

Zmeniť k inému úroveň kompatibility , Použi ZMENIŤ DATABÁZU príkaz, ako je uvedené v nasledujúcom príklade: Použite Master Go ZMENIŤ DATABÁZU < databázy name>SET COMPATIBILITY_LEVEL = < kompatibilita - úrovni >; Ak chcete, môžete použiť sprievodcu zmeniť úroveň kompatibility.

Ako teda zmením úroveň kompatibility v SQL?

Je to naozaj jednoduché zmeniť a úroveň kompatibility databázy . In SQL Server Management Studio (SSMS), kliknite pravým tlačidlom myši na databázy názov, vyberte Vlastnosti, vyberte uzol Možnosti, kliknite na rozbaľovaciu ponuku vedľa Úroveň kompatibility a vyberte úrovni ktorý sa zhoduje s tvojím SQL Server.

Okrem vyššie uvedeného, aká je úroveň kompatibility databázy na serveri SQL Server? s SQL Server 2012 a staršie, úroveň kompatibility databázy sa používal hlavne na kontrolu toho, či boli nové funkcie zavedené s konkrétnou verziou SQL Server boli povolené alebo nie a či boli nepodporované staré funkcie zakázané alebo nie.

Ak vezmem do úvahy toto, ako zistím úroveň kompatibility databázy?

Komu pozri a úroveň kompatibility z každého databázy , kliknite pravým tlačidlom myši na databázy v SQL Server Management Studio a vyberte Vlastnosti a potom kliknite na kartu Možnosti.

Je SQL Server spätne kompatibilný?

SQL Server 2016 je spätne kompatibilné pre nižšie uvedené SQL Server verzie: SQL Server 2016 (130) SQL Server 2014 (120) SQL Server 2012 (110)

Odporúča: