Aký softvér je bežne dostupný?
Aký softvér je bežne dostupný?

Video: Aký softvér je bežne dostupný?

Video: Aký softvér je bežne dostupný?
Video: KUKA DeviceConnector ENG Веб-семинар от KUKA Nordic 2024, Apríl
Anonim

Aplikácie ako antivírus programy , textové procesory, tabuľky na vývoj databázových aplikácií a ďalšie dostupné z regálu . Vývojári majú výhodu využitia obrovského výskumu a informácií potrebných na vývoj najbežnejších a najpotrebnejších aplikácií, ktoré si vyžadujú masy.

Podobne sa možno pýtať, čo je to bežne dostupný softvér?

Bežný softvér je navrhnutý tak, aby poskytoval všeobecný súbor funkcií, ktoré bude užitočné pre široké spektrum zákazníkov. Na mieru softvér (tiež známe ako vyrobené na mieru softvér ) je špeciálne navrhnutý a napísaný pre jednu organizáciu alebo skupinu používateľov.

Tiež viete, čo je obchodná položka? Komerčná predajňa ( Detské postieľky ) je termín, ktorý odkazuje na nevývojové položky (NDI) soldinthe komerčné trhu a využívané alebo získané prostredníctvom vládnych zákaziek. A Detské postieľky produktom je zvyčajne počítačový hardvér alebo softvérový produkt prispôsobený na špecifické účely a sprístupnený širokej verejnosti.

Ak vezmeme do úvahy túto skutočnosť, aké sú bežne dostupné produkty?

Skratka pre reklamu z police , prídavné meno, ktoré popisuje softvér alebo hardvér Produkty ktoré sú pripravené a dostupné na predaj širokej verejnosti. Napríklad Microsoft Office je COTS produkt to je balené softvérové riešenie pre podniky.

Čo je COTS a MOTS?

Detské postieľky , MOTS , GOTS a NOTS sú skratky, ktoré popisujú vopred zabalený softvér alebo (menej často) alternatívy nákupu hardvéru. A MOTS (buď modifikovaný alebo modifikovateľný z regálu, alebo armádny z regálu, v závislosti od kontextu) produkt je zvyčajne Detské postieľky produkt, ktorého zdrojový kód je možné upraviť.

Odporúča: