Obsah:

Oddeľujete e-mailové adresy čiarkami?
Oddeľujete e-mailové adresy čiarkami?

Video: Oddeľujete e-mailové adresy čiarkami?

Video: Oddeľujete e-mailové adresy čiarkami?
Video: CS50 2015 - Week 7, continued 2024, Smieť
Anonim

Samostatné viacnásobné emailové adresy pomocou bodkočiarky. Na odoslanie zadajte napríklad nasledovné email vašim zamestnancom Johnovi a Jill: [chránený e-mailom];[chránený e-mailom] Povoľte používanie a čiarka ako oddeľovač v programe Microsoft Outlook. V ponuke Nástroje vyberte položku „Možnosti“.

Ako teda oddelím e-mailové adresy v programe Outlook 2016?

Umožnite programu Outlook oddeľovať viacerých e-mailových príjemcov čiarkami

  1. Prejdite na kartu Súbor a vyberte položku Možnosti.
  2. Vyberte kategóriu Mail.
  3. V časti Odosielať správy začiarknite políčko Na oddelenie viacerých príjemcov správy možno použiť čiarky.
  4. Vyberte OK.

ako oddelím e-mailové adresy v programe Outlook 2010? V Outlook V dialógovom okne Možnosti kliknite na Mail v ľavej lište. Prejdite do časti Odosielať správy a skontrolujte, či sa dá použiť čiarka oddelené viac príjemcov správ a potom kliknite na tlačidlo OK. Odteraz je možné používať bodkočiarku aj čiarku oddelené viac príjemcov správy pri písaní e-maily.

Otázkou tiež je, ako môžem poslať e-mail skupine bez zobrazenia všetkých e-mailových adries?

Na páse s nástrojmi vyberte "Možnosti" a potom kliknite na" Šou Skrytá kópia" v sekcii Polia. Pole Skrytá kópia sa zobrazí pod poľom Kópia a napravo od " Odoslať ". Zadajte emailové adresy požadovaných príjemcov v poli Skrytá kópia. Zadajte predmet, zadajte telo svojho správu a kliknite na " Odoslať ."

Ako zadáte viacero e-mailových adries?

Je ľahké ho odoslať email správy viacerým adresu . Môžeš vložiť viacero adries v poli hlavičky Komu: alebo použite polia Kópia: alebo Skrytá kópia: pridať viac príjemcov . Keď ty vložte viacero e-mailových adries v ktoromkoľvek z týchto polí hlavičky sa uistite oddelené ich správne.

Odporúča: