Aký je rozdiel medzi interným DTD a externým DTD?
Aký je rozdiel medzi interným DTD a externým DTD?

Video: Aký je rozdiel medzi interným DTD a externým DTD?

Video: Aký je rozdiel medzi interným DTD a externým DTD?
Video: Egyptian Museum Cairo TOUR - 4K with Captions *NEW!* 2024, Smieť
Anonim

1 odpoveď. DTD buď vyhlásenia interné XML dokument alebo make externé DTD po prepojení s dokumentom XML. Vnútorné DTD : Do dokumentu XML môžete napísať pravidlá pomocou deklarácie. Externé DTD : Pravidlá môžete napísať do samostatného súboru (s.

Aký je teda rozdiel medzi interným a externým DTD?

Jediný rozdiel medzi vnútorným a vonkajším je v spôsobe, akým je deklarovaný pomocou DOCTYPE. Dúfam, že vám to pomôže!!! Vnútorné DTD : Do dokumentu XML môžete napísať pravidlá pomocou deklarácie. Externé DTD : Pravidlá môžete napísať do samostatného súboru (s.

Po druhé, čo je externé DTD? An externé DTD je ten, ktorý sa nachádza v samostatnom dokumente. Ak chcete použiť externé DTD , musíte naň vytvoriť odkaz z dokumentu XML zadaním URI súboru DTD súbor. URL môže ukazovať na lokálny súbor pomocou relatívneho odkazu alebo na vzdialený súbor (napr. pomocou HTTP) pomocou absolútneho odkazu.

Tiež, čo je interné DTD a externé DTD?

A DTD sa označuje ako an interné DTD ak sú prvky deklarované v súboroch XML. Odkazovať na to ako interné DTD , samostatný atribút v XML deklarácii musí byť nastavený na áno. To znamená, že vyhlásenie funguje nezávisle od externé zdroj.

Aké sú dva typy DTD?

Vo všeobecnosti existujú dva typy: vnútorné a vonkajšie. Interné (analyzované) entity spájajú názov s ľubovoľným textovým obsahom, ktorý je v nich definovaný vyhlásenie (ktoré môžu byť vo vnútornej podskupine alebo vo vonkajšej podskupine DTD deklarovanej v dokumente).

Odporúča: