Čo je to bežecká trieda?
Čo je to bežecká trieda?

Video: Čo je to bežecká trieda?

Video: Čo je to bežecká trieda?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Smieť
Anonim

A JUnit Bežec je trieda ktorý rozširuje abstrakt JUnit Bežecká trieda . Bežci sa používajú na bežiaci test triedy . The Bežec ktorý by sa mal použiť na spustenie testu, je možné nastaviť pomocou anotácie @RunWith.

Potom, čo je bežecká trieda v uhorke?

Ako Uhorka používa Junit, musíme mať Test Bežecká trieda . Toto trieda použije anotáciu Junit @RunWith(), ktorá JUnit povie, čo je test bežecká trieda . Je to skôr východiskový bod pre Junit, aby začala vykonávať vaše testy. V priečinku src vytvorte a trieda s názvom TestRunner.

Okrem toho, aké je použitie triedy @RunWith SpringRunner? @ RunWith ( SpringRunner . trieda ) je použité poskytnúť most medzi testovacími funkciami Spring Boot a JUnit. Vždy, keď v testoch JUnit použijeme akékoľvek testovacie funkcie Spring Boot, bude táto anotácia potrebná.

čo je RunWith?

@ RunWith anotácia Keď je trieda anotovaná znakom @ RunWith alebo rozširuje triedu anotovanú znakom @ RunWith , JUnit vyvolá triedu, na ktorú odkazuje, na spustenie testov v tejto triede namiesto bežca zabudovaného do JUnit.

Čo je to testovací bežec selén?

TestRunner . Inteligentný GWT TestRunner je systém na spustenie sady Selénové testy na pravidelnej báze, porovnávanie výsledkov s predchádzajúcimi výsledkami a generovanie e-mailových upozornení na nové test zlyhania alebo opravy testy ktoré predtým zlyhali.

Odporúča: