Čo je to trvalá licencia Autodesk?
Čo je to trvalá licencia Autodesk?

Video: Čo je to trvalá licencia Autodesk?

Video: Čo je to trvalá licencia Autodesk?
Video: 美国软件不授权制裁中国高校陷困境,专利世界第二不值钱明星越南抢订单 MATLAB does not authorize universities, patent second worthless. 2024, Smieť
Anonim

Trvalá licencia vysvetlil. PerpetualLicense možnosti nákupu pre Autodesk softvér. Trvalé licencie takto bola doteraz získaná väčšina špičkového softvéru. Na nákup sú potrebné počiatočné náklady a licenciu plus ročné predplatné, ktoré vlastníka oprávňuje na všetky aktualizácie a technickú podporu.

Rovnako sa ľudia pýtajú, čo znamená trvalá licencia?

A večný softvér licenciu je typ softvéru licenciu ktorý oprávňuje jednotlivca používať program na neurčito. Spolu s a večný softvér licenciu , predajca zvyčajne poskytuje obdobie technickej podpory jeden až tri roky. Počas tohto počiatočného obdobia predajca tiež často poskytuje aktualizácie softvéru.

Následne je otázkou, kedy Autodesk prestal predávať trvalé licencie? 31. januára 2016

Čo sa týka tohto, aký je rozdiel medzi predplatným a trvalou licenciou?

A večná licencia (súčasť plánu inovácie) je a licenciu ktorá neminie. Pokračuje v autorizácii Pro Tools, aj keď neobnovíte svoj plán. A predplatiteľská licencia vyprší po určitom období (1 mesiac alebo 1 rok). Kúpou večný produkt je povinný vlastniť ProTools licenciu priamo.

Ako fungujú trvalé licencie?

A večná licencia dohoda často znamená, že nadobúdateľ licencie musí zaplatiť dodatočné poplatky za inštaláciu akýchkoľvek aktualizácií softvéru poskytovaných výrobcom. Veľa ľudí miluje trvalá licencia dohody, pretože musia zaplatiť raz za softvér, potom podľa potreby zaplatiť za technickú podporu a akékoľvek aktualizácie softvéru.

Odporúča: