Obsah:

Kde nájdem svoje ESN číslo?
Kde nájdem svoje ESN číslo?

Video: Kde nájdem svoje ESN číslo?

Video: Kde nájdem svoje ESN číslo?
Video: 13 Tajných KÓDŮ pro SMARTPHONY, které stojí za zapamatování 2024, Smieť
Anonim

V závislosti od vášho zariadenia, vášho IMEI alebo ESN číslo možno nájsť až na troch rôznych miestach. Pod batériou: Ak na väčšine zariadení vyberiete batériu, nájdete nálepku alebo štítok s číslom IMEI, ESN a/alebo seriál číslo (často skracované ako S/N).

Podobne, ako nájdem číslo ESN bez telefónu?

Skontrolujte svoj Google Dashboard pre Android IMEI

  1. Prihláste sa do svojho účtu Google.
  2. Otvorte Správcu zariadenia Android.
  3. Vaše číslo IMEI by sa malo zobraziť spolu s vaším registrovaným zariadením Android. Vďaka týmto informáciám by úrady mali byť schopné vystopovať váš stratený alebo ukradnutý telefón oveľa rýchlejšie a jednoduchšie.

je ESN sériové číslo? Elektronický sériové číslo ( ESN ) je jedinečná identifikácia číslo zabudované výrobcami na mikročipe v bezdrôtových telefónoch. The ESN sa automaticky prenesie do základňovej stanice pri uskutočnení hovoru. Ústredňa mobilného operátora potom zistí ESN a skontroluje platnosť hovoru, aby sa predišlo podvodom.

Podobne sa ľudia pýtajú, je číslo ESN rovnaké ako IMEI?

„ ESN “je elektronický seriál číslo . MEID (ID mobilného zariadenia) a ESN jedinečne identifikovať mobilný telefón CDMA. An IMEI (International Mobile Equipment Identity) je jedinečný číslo priradené k mobilným telefónom GSM, UMTS alebo IDEN.

Ako vyzerá ESN číslo?

An ESN Je to 11-miestny elektronický seriál číslo . An ESN v šestnástkovej sústave alebo HEX je reprezentované 8 znakmi, ktoré sú čísla a písmená. Nižšie sú uvedené príklady štítkov, ktoré možno nájsť na zariadeniach s podporou MEID čísla . MEID je vždy hexadecimálne, reprezentované 14 znakmi, ktoré sú čísla a písmená.

Odporúča: