Ako používam cloudant?
Ako používam cloudant?

Video: Ako používam cloudant?

Video: Ako používam cloudant?
Video: Размножение Орхидеи фаленопсис. Детка орхидеи на цветоносе. УСПЕШНЫЕ ЭКСПЕРИМЕНТЫ. Как правильно... 2024, Smieť
Anonim

Komu použite Cloudant , pridajte požiadavku('@ zakalovač / zakalovač ') vo vašom kóde.

Inicializácia

  1. Použitím a URL: Môžete inicializovať Cloudant s adresou URL:
  2. Použitím prihlasovacie údaje k účtu: 2.1.
  3. Použitím premenná prostredia VCAP_SERVICES: Môžete inicializovať Cloudant priamo z premennej prostredia VCAP_SERVICES.

Podobne, čo je cloudová databáza?

Cloudant je softvérový produkt IBM, ktorý je primárne dodávaný ako cloudová služba. Cloudant je nerelačný, distribuovaný databázy rovnomenná služba. Cloudant je založený na projekte CouchDB podporovanom Apache a na open source projekte BigCouch.

Tiež viete, ako vytvorím inštanciu v cloude IBM? Komu vytvoriť an príklad z IBM ® API Connect for IBM Cloud službu pre vaše IBM Cloud priestor, musíte sa prihlásiť IBM Cloud.

Postup

  1. V konzole IBM Cloud kliknite na Služby>API.
  2. Kliknite na API Connect na stránke Work with APIs. Zobrazí sa stránka s podrobnosťami o službe API Connect for IBM Cloud.
  3. Kliknite na Vytvoriť.

V súvislosti s tým, kde je možné nasadiť cloudovú databázu ako službu?

Používanie IBM Cloudant , jeden môže nasadiť a databázy ako služby vo verejnom cloude, súkromnom cloude alebo v kombinácii oboch uvedených do ako hybridný cloud pripojením Cloudant DaaS, Cloudant Miestne alebo lokálne vydanie Cloudant.

Aký je rozdiel medzi MongoDB a CouchDB?

CouchDB používa JSON na ukladanie údajov, ale na rozdiel od akejkoľvek bežnej relačnej databázy, CouchDB nemá svoje údaje a vzťahy v tabuľkách. Na druhej strane, MongoDB ukladá dáta bez akejkoľvek schémy a databáza je uložená v dokument tiež, ale vo formáte BSON.

Odporúča: