Aké sú závislosti v AngularJS?
Aké sú závislosti v AngularJS?

Video: Aké sú závislosti v AngularJS?

Video: Aké sú závislosti v AngularJS?
Video: Food as Medicine: Preventing and Treating the Most Common Diseases with Diet 2024, Smieť
Anonim

Závislosť Injection je softvérový dizajn, v ktorom sú komponenty dané svoje závislosti namiesto ich pevného kódovania v rámci komponentu. AngularJS poskytuje najvyššiu Závislosť Vstrekovací mechanizmus. Poskytuje nasledujúce základné komponenty, ktoré môžu byť vstrekované do seba ako závislosti.

Ako v tomto ohľade funguje injekcia závislosti v AngularJS?

Injekcia závislosti ako už názov napovedá je proces zavádzania závislej funkcionality do modulov za behu. Použitím injekcia závislosti pomáha získať viac znovu použiteľný kód. Hodnotový objekt AngularJS môže byť zvyknutý vstreknúť jednoduché objekty JavaScript vo vašom ovládači.

Tiež, čo je konfigurácia v AngularJS? config () je konfigurácia blokovať. Bloky spustenia sa pridávajú pomocou. run() na module. Príklad: hranatý.

aká je výhoda vstrekovania závislosti v uhlovom?

Hranatá používa injekcia závislosti dizajnový vzor, ktorý ich spĺňa závislosti . The výhoda injekcie závislosti návrhovým vzorom je rozdeliť úlohu medzi rôzne služby. Klientska služba nevytvorí závislý objekt sama, ale vytvorí sa a injekčne od an Uhlový vstrekovač.

Aké sú moduly v AngularJS?

A modul v AngularJS je kontajner rôznych častí aplikácie, ako je ovládač, služba, filtre, smernice, továrne atď. Podporuje oddelenie záujmu pomocou modulov . AngularJS prestane znečisťovať globálny rozsah tým, že obsahuje AngularJS špecifické funkcie v a modul.

Odporúča: