Čo je bit v MySQL?
Čo je bit v MySQL?

Video: Čo je bit v MySQL?

Video: Čo je bit v MySQL?
Video: Java и MySQL база данных / Разработка приложения за 7 минут! 2024, Smieť
Anonim

Trocha Typy hodnôt

The TROCHA dátový typ sa používa na ukladanie trocha -hodnoty poľa. Typ TROCHA (N) umožňuje ukladanie N- trocha hodnoty. N môže byť v rozsahu od 1 do 64. Ak chcete špecifikovať trocha hodnoty, možno použiť zápis b'value'. hodnota je binárna hodnota zapísaná pomocou núl a jednotiek.

Tiež viete, čo je typ bitu v MySQL?

The TROCHA údajov typu slúži na skladovanie trocha hodnoty. A typu z TROCHA (M) umožňuje uloženie M - trocha hodnoty. M sa môže pohybovať od 1 do 64. Ak chcete špecifikovať trocha hodnoty, možno použiť zápis b' value '. Ak priradíte hodnotu a TROCHA (M) stĺpec, ktorý je menší ako M bitov long, hodnota je vľavo doplnená nulami.

Okrem vyššie uvedeného, čo je typ bitu? Trocha údajov typu sa používa na uloženie boolovských informácií. SQL server navrhnutý na ukladanie booleovských hodnôt ako trocha v tabuľke servera SQL, ktorá môže akceptovať celočíselné hodnoty. Bude mať single trocha a užívateľ môže uložiť 1 alebo 0.

Týmto spôsobom, čo je bit 1 v MySQL?

TINYINT je 8- trocha celočíselná hodnota, a TROCHA pole možno uložiť medzi 1 bit , TROCHA ( 1 ) a 64 bitov , TROCHA (64). Pre boolovské hodnoty, TROCHA ( 1 ) je celkom bežné. trocha -a-maličký-v- mysql /290253#290253. Zdieľajte odkaz na túto odpoveď. Skopírovať odkaz.

Aké sú typy údajov MySQL?

MySQL podporuje SQL dátové typy v niekoľkých kategóriách: číselné typy , dátum a čas typy , reťazec (znak a bajt) typy , priestorové typy a JSON Dátový typ.

Odporúča: